Mam 20 rokov a moj priatel 29,sme spolu uz tri roky.Uz asi rok sa mi velmi paci jeden muz,ktory je odomna starsi asi o 15 rokov.Velmi po nom tuzim,chcela by som ho mat pri sebe,uz som z neho mimo.S priatelom nam to uz davno neklape,a ten nas vztah len nat
podla mna je chodenie s niekym, koho uz nelubim, len preto, aby som nebol sam, hrozne sebecke. hoci ta aj dost chapem. nenapadlo ti, ze mozno ten chalan rovnako vyhladava teba a preto sa furt stretavate? ze len caka na naznak? ved ho oslov ci nema cigu, ked bude najblizsie fajcit, abo sa len usmej... nieco proste urob, ved to trva uz rok. a tomu sucasnemu daj pa-pa, fakt ho zbytocne natahujes
tak podľa mňa 1.s tým priateľom, s ktorým si teraz, by si sa mala rozísť, ak si vážiš seba aj jeho a to bez ohľadu na to, či je možné s tým druhým byť . 2. to nemusí byť osud, len si ho možno viac všímaš, ako ostatných a preto ho aj častejšie registruješ.
3. ak Ťa to drží už rok, keď si vyriešiš súčasný vzťah, tak skús
vykasli sa na frajera. Ak je to napicu mala si to spravit uz aj tak davno.
to, ze pri sexe myslis na ineho je sice blbe, ale realne to robi kopa ludi, ked ich ta "vysnivana" osoba mrte pritahuje. Takze si z toho nic nerob. Pokial to tak neni furt...
uvedom si, kolko mas rokov a ci ti len momentalne nedoznieva puberta (bo si to tu napisala jak do Bravo Girl ...aby si neskoncila s dlhym nosom, pripadne s nejakym tlkom.
to, ze ide okolo ked ty fajcis bude asi fakt len nahoda, ja bych v tom osud nevidel.
tvoj frajer je slepy alebo jebnuty ,alebo ty vies az tak dobre klamat?
v prvom rade ukonc tu lasku nelasku, ked vidis ze tovyznam nema teraz, neskor uz to mat vyznam nebude ani taky ako doteraz...
a potom sa vyplaces, uvedomis si ze si spravila najvacsiu chybu v zivote, ze si sama,...ale po mesiaci..mozno menej...je to individualne..zistis ze si spravila dobre!
zacnes dychat novy vzducch a mozno antrafis na niekoho lepsieho ba mozno na toho fesaka ktory ti je tak blizky..nechaj to na osud....ale v prvom rade sa zbav "zbytocnosti" ktore ti brania robit to po com tuzis...
1. svojho asi už nelúbiš, inak by si pri sexe a celkovo vôbec tak dlho nemyslela na iného
2. len aby to ozaj nebolo len priťahovanie a potom by si sa spamätala že buď si urobila kravinu že si sa dala s hentým, alebo zistíš že je to nejaký kokot s IQ húpacieho koníka a ešte menej, alebo ešte horšie, že je to kurevník
3. keď chceš o ňom niečo vedieť, zisti si to, rok je dlhá doba, to už by si ho mala mať prečekovaného od hlavy až po pätu (áno iba jednu!
@antifunebracka ...neviem ci vyhladava on mna,lebo on vzdy prebehne na aute okolo nas,ked som ja vonku,,,bud je rano alebo obed alebo vecer,noc a ked som vonku,tak vzdy ide okolo...toto nie je uz nahoda...
@panpeterpan ja myslim pri sexe stale na neho,neprejde ani chvila,keby nemyslim na neho...a este sa vratim k tomu,ze napr som polovicu dna zavreta v dome a ked idem von na dvor,tak v tej chvili prebehne a toto sa stava pravidelne!!!
@antifunebracka vidíš a keď ja týmto vysvetľujem prečo som sama, pretože byť s niekým len preto aby som nebola sama a trápiť jeho aj mňa nemá zmysel, tak mi každý povie, že je to sprostosť a s takým názorom sa ešte nikdy nestretli...
@simka21 nebuď s ním, nemôžem ti síce prikázať, čo máš robiť, ale môžem ti poradiť... ak vám to už dlhšie neklape, tak to naozaj zmysel nemá a ty sa budeš len trápiť, musíš sa od neho odpútať a jeho nechať ísť a pokiaľ sa ti ten druhý páči, tak choď do toho, nemáš čo stratiť, naopak, môžeš len získať
@ohavnost o tom by sa dalo vela polemizovat. ale napr ja hladam len taku kamosku s vyhodami, ze by sme boli normalne kamosi len s pridavnou hodnotou nejakych tych neznostiek. bo tiez ma nebavi riesit potom taketo veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
3. ak Ťa to drží už rok, keď si vyriešiš súčasný vzťah, tak skús
Ak nechces byt v nefungujucom vztahu, tak nebud. Ale aby si potom nebola sklamana, ak ti ten druhy vztah nevyjde :/
to, ze pri sexe myslis na ineho je sice blbe, ale realne to robi kopa ludi, ked ich ta "vysnivana" osoba mrte pritahuje. Takze si z toho nic nerob. Pokial to tak neni furt...
uvedom si, kolko mas rokov a ci ti len momentalne nedoznieva puberta (bo si to tu napisala jak do Bravo Girl ...aby si neskoncila s dlhym nosom, pripadne s nejakym tlkom.
to, ze ide okolo ked ty fajcis bude asi fakt len nahoda, ja bych v tom osud nevidel.
tvoj frajer je slepy alebo jebnuty ,alebo ty vies az tak dobre klamat?
a potom sa vyplaces, uvedomis si ze si spravila najvacsiu chybu v zivote, ze si sama,...ale po mesiaci..mozno menej...je to individualne..zistis ze si spravila dobre!
zacnes dychat novy vzducch a mozno antrafis na niekoho lepsieho ba mozno na toho fesaka ktory ti je tak blizky..nechaj to na osud....ale v prvom rade sa zbav "zbytocnosti" ktore ti brania robit to po com tuzis...
2. len aby to ozaj nebolo len priťahovanie a potom by si sa spamätala že buď si urobila kravinu že si sa dala s hentým, alebo zistíš že je to nejaký kokot s IQ húpacieho koníka a ešte menej, alebo ešte horšie, že je to kurevník
3. keď chceš o ňom niečo vedieť, zisti si to, rok je dlhá doba, to už by si ho mala mať prečekovaného od hlavy až po pätu (áno iba jednu!
4. good luck
@sandy114 mozno jej tym fajcenim nieco naznacuje
@simka21 nebuď s ním, nemôžem ti síce prikázať, čo máš robiť, ale môžem ti poradiť... ak vám to už dlhšie neklape, tak to naozaj zmysel nemá a ty sa budeš len trápiť, musíš sa od neho odpútať a jeho nechať ísť a pokiaľ sa ti ten druhý páči, tak choď do toho, nemáš čo stratiť, naopak, môžeš len získať