hej, povedal som to jednej, resp. napisal a myslel som to smrtelne vazne, ale skoda, ze v tom veku (15) som este nevedel, co to laska vlastne je... Uz som to x krat olutoval a druhykrat sa uz nechcem prenahlit
To tretie asi len raz. Ale to som bol tínedzer,mal som asi 16 a zenska mi dost pomotala hlavu,nakoniec z tohoaj tak nic nebolo,lebo uprednostnila iného...ale zivot ide dalej.
Viete co je take zvlastne? Ze velmi vela ludi skratka niekedy v mladosti (15 - 17) sa mozno prvykrat tak poriadne zamiluje a mnohi z nich preziju sklamanie (napr. aj moj pripad, ale vidim, ze nie som sam ) a potom uz neveria, ze by nieco take krasne ako vtedy mohlo prist, ze to bola prava laska a uz nikdy nic lepsie nebude, hm, co myslite? Lebo ja dufam, ze este bud nieco krajsie ako to, co som zazil vtedy, kedze som bol este taky nezrely chalan, a to uz musi byt fakt nieco krasne, ak to bude krajsie ako vtedy
JJ, prave v tomto obdobi to hovorim mojmu mackovi casto.....a myslim to vazne....a predtym som to povedala dvom tiez som to myslela vazne no som rada ze teraz mam svoj poklad a nikomu ho nedam
povedala som to iba jednému mužovi a toho som milovala, milujem a pravdepodobne vždy budem (aj keby sa to skončilo).
Práve včera mi povedal tie dve čarovné slovká "Milujem ťa" aj on mne. A nie preto, že by to bola len odpoveď na moje vyznanie. Povedal to len tak, sám od seba.
Milujem a som milovaná... To je to najkrajšie na svete
áno, bola som veľa krát zamilovaná, no až keď reálne obaja začne uvažovať o budúcnosti, vtedy to je naozaj to pravé orechové ... a áno, myslím vážne to, že milujem svojho drobca
Ano, uz som to niekomu povedala, no velmi davno... momentalne sice mam chalana, ale zatial len velmi kratku dobu na to, aby som mu mohla povedat ,,milujem ta" a zaroven to myslela uprimne ale je to na velmi dobrej ceste
Mne sa to stalo dva razy. Ale neriesi, ci to je tak naozaj. proste to tak citim a poviem to. Po prevej laske prisla druha, ktora je uplne o niecom inom, ako kes som mala 15. A mozno o par rokov pride dalsi, neviem.Ale teraz MILUJEM toho môjho, a basta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
povedz ze kvoli sexu a rozosmejem sa..
To tretie asi len raz. Ale to som bol tínedzer,mal som asi 16 a zenska mi dost pomotala hlavu,nakoniec z tohoaj tak nic nebolo,lebo uprednostnila iného...ale zivot ide dalej.
Práve včera mi povedal tie dve čarovné slovká "Milujem ťa" aj on mne. A nie preto, že by to bola len odpoveď na moje vyznanie. Povedal to len tak, sám od seba.
Milujem a som milovaná... To je to najkrajšie na svete