Ja osobne mám skúsenosti s prvou pomocou bezdomovcovi s epilepsiou (za toto som na seba hrdá...), s pomocou jednému nemcovi, ktorého decko sa skoro utopilo v Chorvátsku a každú chvílu dávame veci na charitu, a už som aj robila zbierky na hodinu deťom.. zaujíma ma, či ste aj vy spravili niečo osožné pre druhých
Kamarát spadol na crosske z kopca ( neviem to celkom popísať..proste na crossovej dráhe ) letel a spadol. Mal šťastie,že motorka nespadla na neho a že mal chrániče chrbta. Bolo to akoby zastal svet, a potom išlo všetko veľmi rýchlo..volanie záchranky a druhý kamarát ho zatiaľ prebúdzal z bezvedomia.. Sanitka odmietla prísť,lebo vraj nekrváca :/ proste debilizmus.. tak sme zavolali sestru kamoša tak ho vzali na chirurgiu. Mal zlomené zápästie a pomliaždenú nohu. Kým sa mu dostalo zdravotnej starostlivosti ... proste úžas toto zdravotníctvo.
Pravidelne dopomaham ludom k placu. Samozrejme, za ucelom oftalmologickeho vyplavenia spiniek z oka. Som na urovni experta, len nemam diplom, takze to robim zadarmo a celkom dobrovolne.
Tiez prilezitostne fungujem, ako pozicovna veci. Cokolvek Vam chyba, obratte sa na Flussicu. Predovsetkym materialne - ak Vam chyba laska, viem pomoct len do urcitej miery.
A kedysi som pochovala mrtveho stehlika. Mam dobry bod?
nie..ale strasne by som chcela, .. mam z tych veci hrozny strach, napriklad minule som videla ako jeden muz spadol z bicykla..a ..no dost si buchol hlavu o kamen.. ja som odtial utiekla..
hej..minule isiel cyklista a jak jebol cez predne tak som sa tak smiala ze to muselo rozveselit aj jeho..a peciatkovala a podpisovala som ospravedlnenky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Inak som pomohla iba opitým kamarátom
a raz som sa pokúšala niekoho odhovoriť od samovraždy... len doteraz neviem, ako to dopadlo, lebo som ho nepoznala. :/
Tiez prilezitostne fungujem, ako pozicovna veci. Cokolvek Vam chyba, obratte sa na Flussicu. Predovsetkym materialne - ak Vam chyba laska, viem pomoct len do urcitej miery.
A kedysi som pochovala mrtveho stehlika. Mam dobry bod?