@zizisko jj..a matka mi to nechcela povedat lebo si myslela ze si robim srandu -.- a ked som to ratal od narodenia a odcitaval mi vychadzali ine cisla tak preto
Moje narodeniny a meniny ostavaju casto mojej rodine zabudnutem - prestal som si to vazit a tesit sa na to, ba co viac - zvycajne ma na narodeniny a meniny caka nieco zle.
Zaroven je to cas, kedy sa nevyplnia sluby, ktore padnu tesne pred nimi. Napr.: zajtra ti zagratulujeme a dame peniazky...
Az budem mat svoje deti, tak toto je jedna z veci, na ktorych si dam zalezat
áno, niekoľko krát tým spôsobom že sa mi behom niekoľkých sekúnd rozjasnilo ke´d mi ktosi začal blahoželať ale tento rok sa mi pritrafili akurát na posledný deň akademického(t.j. v deň keď som si uvedomila že mi horí pod riťou a pozeranie tbbt mi nepomôže) a presne o polnoci mi kamoška nadšenie priala všetko naj a potom sme sa ďalších 10 minút na tom naťahovali pretože som bola presvedčená že narodeniny mám až o týždeň a ona ma zámerne robí staršou stáva sa
proste sa mi nechce, poznám príliš veľa ľudí, nemám náladu na neustále slávenie niečoho, nechce sa mi riešiť akékoľvek oslavy a oznamovať to, proste som to už zavrhla.
dokonca, keď mi tento rok zagratuloval kamarát sám od seba k narodeninám, tak mi zabehlo a nevedela som, čo mu mám odpovedať a ako reagovať, lebo mi to bolo divné.
a niekedy začiatkom tohto roku som sa rozhodla, že sa už nezúčastňujem žiadnych narodeninových osláv.
vážim si každého, komu stojí za to si zapísať moje narodky do diára (ja viem ich narodky naspamäť) a to mi stačí
nie nezabudla som ešte ale najradšej by som zabudla......najradšej by som chcela aby som si nespomenula kedy mám narodeniny...možno by to bolo potom pre mňa menej smutné keby som zabudla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Zaroven je to cas, kedy sa nevyplnia sluby, ktore padnu tesne pred nimi. Napr.: zajtra ti zagratulujeme a dame peniazky...
Az budem mat svoje deti, tak toto je jedna z veci, na ktorych si dam zalezat
proste sa mi nechce, poznám príliš veľa ľudí, nemám náladu na neustále slávenie niečoho, nechce sa mi riešiť akékoľvek oslavy a oznamovať to, proste som to už zavrhla.
dokonca, keď mi tento rok zagratuloval kamarát sám od seba k narodeninám, tak mi zabehlo a nevedela som, čo mu mám odpovedať a ako reagovať, lebo mi to bolo divné.
a niekedy začiatkom tohto roku som sa rozhodla, že sa už nezúčastňujem žiadnych narodeninových osláv.
vážim si každého, komu stojí za to si zapísať moje narodky do diára (ja viem ich narodky naspamäť) a to mi stačí