párkrát som sa zesral v Kirgizsku, tam som mal doteraz najväčšie problémy, dokonca dva mesiace strávené v Indii/Nepále som prežil prakticky bez problémov... v Strednej Ázii sme dosť filtrovali vodu, ale skôr mám pocit, že to spôsobovalo jedlo v kadejakých lacných vývarovniach, dôrazne mi nedoporučovali jesť vajíčka z podnikov a ja som ich jedol, v Toktogule som sa vtedy aj dosral, aj povracal
@salora my sme napríklad v Haridware pili vodu normálne z kohútika, teda aj na iných miestach... nie veľa, ale pili, čo je ďalšia zo zásad ktorá sa nemá porušovať...a kamoška ktorá tam dodržovala dosť striktný režim dostala také hnačky a grcačky, že skončila v Darjeelingu na infúziách...
skor nie, nespominam si
ale raz som grcala skoro tri dni a potom som isla na pohotovost na intraku som ogrcala stenu za hajzlom s cervenym vinom a raz som spolubyvajucej ogrcala veci (ja som o tom vobec nevedela)
ked sa tak nad tym zamyslim, s grcanim mam spojenych vela prijemnych spomienok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale raz som grcala skoro tri dni a potom som isla na pohotovost na intraku som ogrcala stenu za hajzlom s cervenym vinom a raz som spolubyvajucej ogrcala veci (ja som o tom vobec nevedela)
ked sa tak nad tym zamyslim, s grcanim mam spojenych vela prijemnych spomienok
milujem pikantne chilli jedla.. cinsku kuchynu a aj indicku.