Keď som šla na prijímačky na školu, na ktorú som sa chcela veľmi dostať. Ale to sme šli autom cestou hore/dole kopcami a samými zákrutami a tá cesta mi nerobí dobre, ani keď mám nervy relatívne v pohode, takže ťažko povedať, či to bolo viac z nervov alebo tej samotnej cesty.
Jop. A nie raz. Keď sme mali autonehodu, hoci som sa nijak nezranila, vystúpila som a hodila som tyčku a raz aj keď som sa hádala s niekým a bolo to veľmi vypäté, mi zostalo tak zle, že som sa povracala. A potom raz, som bola hrozne unavená (nespala som viac ako 35 hodín vtedy) som sa povracala úplne z ničoho nič...
hej, raz ma tak rozculil jeden pribuzny az ma zacala boliet hlava a nasledne som sa pogrcala :/ ale obcas vraciam od migreny takze to bol dosledok skor tej bolesti hlavy ako od nervov :/
nie naštastie grciam len keď mám brušnú chrípku, alebo je mi strašne-strašne zle. Aj napr. pri cestovaní autom mi býva len zle. Z nervov ma bolí brucho a mávam hnačku (každé ráno a každá písomka v škole, nemôžem si dať ani za glg vody, lebo to to ešte poporuje :/ ), ale keď sa to tak vezme tak je to lepšie ako grcať .
Áno, čudoval som sa tomu, mám to zo stresu ale už je to dobre, kedysi som sa ani najesť preto nemohol poriadne čo som bol rád že sa mi to jedlo podarilo zjesť a hneď za tým som sa skoro povracal. Treba sa uvoľniť a popremýšlať nad tými vecami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Z nervov iba revem ako decko.