nezažila, ale zažila som cestu busom z dovolenky, kedy sme boli asi 4 hodiny v zápche - strašne mi trebalo cikať, ale vydržala som to až po zastávku. lenže som si tým uhnala nejaký zápal, lebo som to csítila ešte ďalší mesiac.
Mám decový mechúr. Cikám cirka každú polhodinu. Keď môj starý vidí, alebo mu oznámim, že sa idem vycikať, a je vhodná príležitosť na to, aby ma pošteklil, s veľkou radosťou to využije. Vždy som vydržala. Ale povedala som si, že raz sa mu naschvál doštím v posteli, nech si do budúcna zapamätá, že s mojím mechúrom nie sú žarty
myslim, ze take sa mi este nestalo, ale stalo sa mi, ze sa mi chcelo cikat a dotycny ma hladkal po chrbte a cim jemnejsie ma hladkal, tym viac sa mi chcelo cikat, tak sa nedalo nic robit, len sa postavit a ist sa vycikat
som sa smiala strasne na spoluziacke, ktora chodila po lade ako kacka, musela sa vzdy niecoho drzat, viem som hrozna, ale mne to prislo strasne smiesne a este ked clovek vie, ze nema sa smiat, tak sa smeje jak cvok...stalo sa to ked som mala 9 rokov, len tak na obhajobu a bola strasna hanba ist potom tak domov, som sla tak poza stromy...
Ešte keď som mala asi 5 rokov sa mi moc moc chcelo a hľadala som kde by som sa vycikala a v tom na mňa vybehol obrovský vlčiak a začal na mňa skákať a vtedy som sa ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
fuj, najhoršia vec, nemôcť sa vycikať