Už vám niekto tak chýbal, že vás to až fyzicky bolelo? Som týždeň bez frajera a dnes som sa dozvedela že ešte týždeň budem a je to strašne ťažké čo by som dala za to keby som ho mohla aspoň 5min vidieť.. choré že?
Len vies obcas mi lezie na nervy (dobre tak dost casto) ze moj najlepsi kamos si nikdy nespravi cas niekam vybehnut, lebo nonstop musi byt so svojou babou ..... Nie je to ziarlivost je to proste trapne....
Ze niekoho lubime neznamena ze sme k nemu prilepeni sekundovym lepidlom pre krista.....
neni to choré..je to tak, je to smutné, mne jeden chalan čo sa mi páčil odišiel preč na rok a bolelo ma to aj fyzicky...nedá sa to vydržať a mám jedného kamaráta, ktorý sa ide ženiť s jednou babou, a bývajú od seba strašne ďaleko, na rozdielnych kontinentoch, a vidia sa naozaj zriedka..a naozaj majú môj obdiv, že to dokážu vydržať, byť tak dlho bez milovanej osoby ale už za pár dní sa vezmú a budú konečne spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a ano je to choré
Len vies obcas mi lezie na nervy (dobre tak dost casto) ze moj najlepsi kamos si nikdy nespravi cas niekam vybehnut, lebo nonstop musi byt so svojou babou ..... Nie je to ziarlivost je to proste trapne....
Ze niekoho lubime neznamena ze sme k nemu prilepeni sekundovym lepidlom pre krista.....
to by som chorá bola aj ja
šak keď máš niekoho rada tak je normálne, že s ním chceš byť furt
Skôr normálne. Ale pre toho, kto ľúbi...