aj keď niekedy je toho učenia dosť a som unavená, môžem povedať, že tých ľudí tam mám strašne rada a nemenila by som ani jedného z nich takže som spokojná
Na strednej bolo fajn, rad spominam.. kopec srandy, kopec volneho casu Zaujimave zazitky.. Spoluziak raz povedal riaditelkynmu muzovi do ucha nahlas "Klitoris" ...nechtiac, nech to znie akokolvek zvlastne A on iba tak udivene pozrel a isiel dalej..
Nic lepsie ma teraz nanapadlo, ale zazitkov bolo az az...
Najradšej by som vymenil asi polovicu mojich spolužiakov, lebo to je samí retard Ale inak to je celkom v pohode, aj keď najradšej by som ju mal už za sebou
Pamätám si na prvák, ako sa mi nechcelo učiť Ale momentálne máme zlatý týždeň, všetko nám odpadá a ešte ak bude na budúci týždeň ten štrajk...... sladký život toto
@finrod Vsak ti prides na vysku a ked budes cumiet, tak ta entuziazmus prejde... A nakoniec, si v skole o rok dlhsie ako ja a ten pocit mi nikdy nikto nevezme
mám pocit že posledný ročník chodím do škôlky a nie do školy a už chcem vypadnúť lebo 8 rokov sa pozerať na tie isté ksichty to dá zabrať a proste už je to neskutočný stereotyp tá škola a vôbec si to neužívam
prednedávnom som prešiel na iný odbor, názor v novej triede majú na mňa lepší (reálnejší) a ľudia sú super. Slovenské školstvo je celé aj so systémom v zadku, ale aktuálne sa mám lepšie ako v predošlej triede na nezáživnom odbore. Takže good
Donedávna som tŕpla na tej škole, teraz som prestúpila do vedlajšej triedy a tá je úplne úžasná, lepšiu triedu som ešte nikdy nemala teraz si tú školu konečne užívam a mám ju rada
no je to tak ak si niekto myslí, že väčšina z jeho triedy sú retardi tak to je len kvôli tomu, že tá väčšina si myslí že ten dotyčný je k*** a robí si to sám... proste tak to funguje haha, stredna v poho / parada, už ju len dokonciť i keď potom uz nebude tolko volna ako byva kazdy den atď. aj ked pôjdem na vs 4 roky naucia kazdeho
Keďže sa nás prihlásilo dosť málo, tak nás dali do zabehnutého kolektívu, takže je to dosť na hovno, samé namyslené huby, s ktorými som sa aspoň snažila dať do reči, no márne..nájdu sa tam pár výnimky, no aj tak, snáď to prežijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Nic lepsie ma teraz nanapadlo, ale zazitkov bolo az az...
Ale nechyba mi to, avsak rada si zaspominam.
Štvrtý je zatiaľ meh, ale sa poriadne enzačal tak uvidíme čo prinesie
Velmi rad by som bol este na strednej a mal hromadu casu a ziadne starosti
k teme: spominam na strednu v dobrom a kludne by som sa vratil na strednej bolo super
vela mi dala aj vzala
Ale škola je na pitchu, neviem či by som tam znova išla, ale kvôli tým ľuďom by som odtiaľ nikdy neodišla.