@monicqa15 - ako hovorí miki, nerobil by som to, so žiadnym, a vôbec nie takto dlho po záruke, pol roka ešte možno hej, rok, to už by som váhal, ale štyri roky určite nie, pri potravinách to máš trápne jednoznačné, prinajhoršom skrátka zješ niečo pokazené a bude ti zle, ale pri liekoch... tam už sa proste dosť možno rozkladajú tie účinné látky, prípadne nejak reagujú, takže do seba hádžeš niečo úplne iné než to malo byť, a bohvie čo to spôsobí, nemusí nič, alebo krátkodobo nič čo by si si všimla ale potom ti zrazu zlyhajú ľadviny, alebo sa rovno otráviš hneď, bohvie. proste by som to nerobil.
Pokial to je zabalené v obale a je to odložené v suchu a tme ako vraviš tak sa s tym nič nestane a tebe taktiež, iba sa zniži učinnosť lieku o nejaké percento. Pytal som sa na to doktora ked som bol v nemocnici takže to nemam len tak z hlavy
nemalo by sa nič stať, frontin je dosť slabý a relatívne neškodný liek ak ho nebereš vo velkých dávkach a dlho.. a ak bol dobre zabalený tak by sa nemalo stať nič také že by zmenil štruktúru alebo čo
no pokiaľ tu niekto neštuduje farmáciu, ťažko ti na toto dá relevantnú odpoveď. každý liek sa postupom času správa inak... jeden môže strácať na účinnosti a že ho užiješ nijako nepocítiš, iný môže po záruke pôsobiť nebezpečne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak nerozumiem otazke, preco chces brat liek ktory je 4 roky po zaruke? ved chod do lekarne a vyber si novy.
alebo ho nemas predpisany a chces ho len vyskusat bez toho aby o tom niekto vedel a vyhrabala si kdesi zapatrosenu 4 roky staru krabicku frontinu?
nepisem ti to v zlom, no nejde mi to do hlavy. ja osobne by som tak stary liek neuzivala.
ale rob ako chces, je to tvoje zdravie.
tak ho bež odložiť do lekárne a kúpiť nový.
A vedľajšie účinky som nemal, možno extremná únava, ale neviem či to mam považovať za vedľajší účinok.