hodne pijem, sice len pivo , ktore v rusku bolo dostupne aj pre deti donedavna ako normalny napoj, takze to je jedna vec.
horsie ze som cely zivot robil nocne/zil v noci a pod. ... obcas som si aj zahulil ale to tak raz dva za polrok, tobecontinued
teraz ale s rannymi, si musim dat, som unaveny, berem aj nadcasy, chodim kade tade atd, som fyzicky unaveny, len mysel spekuluje, tak som zacal troska hulit na noc, ale kazdu noc, budem na tom zavisly?ked napr.si najdem job na nocnych zmenach? co vy berete ako zavislost?...nikdy som nebol hulic a staci mi malo sa dostat ale to je rovnake ako abstinent si da tri piva aje na mol... nechcem si kupovat viac a viac a uzivat viac a viac a zvyknut si na to...
nevim ti povedat no poznal som ludi co hulili dennodenne a myslim si ze teraz nehulia uz vobec alebo iba prilezitostne takze asi ani ne ale tak ja nejsom odbornik ja len chlastam
Na trávu sa nedá navyknúť ... resp... nenavykne si tvoj organizmus že to potrebuje, navykneš si jedine psychicky že aha chýba mi chuť alebo aha dal by som si špeka lebo tento film som ešte nafajčený nevidel... preto to nie je návyková látka... skúsenosti by si mal každý zaradiť podľa seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov