hocikedy mi hocikto moze dat cokoladku a potesim sa rovnako, keby mam partnera a nic hmotne na valentina nedostanem, urcite by som sa nenahnevala ani nic, vacsinou neviem aky je den ani
Každá príležitosť na vyznania dobrá ale bez nich na tento deň to nebude trapas, nie je to ako zabudnúť na Vianoce ja by som so však spomenula už len preto, že to môžem o jeden krát viac ako bez toho sviatku
@zajkousko to je pekné to som nevedela vďaka tebe si o tom teraz zistím viac
k fóru. nikdy som ho neuznávala alebo tak niako neviem.. zato rodine som vždy kúpila niakú vec takže akoby som ho uznávala.. ale tento rok prvý krát sa ho chystám "oslavovať" tak že naplno a né že ne
Najviac sa mi páči ako sa väčšina ľudí prezentuje, že to je blbosť, ale potom sú nahnevaní ak ich partner tomu nevenuje dosť pozornosti a neobdarí ich nejakou maličkosťou....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
jedine ak budem vtedy s frajírom tak sa pôjdeme najebať, hihí! čiže sa obdarujeme rumysom!
hocikedy mi hocikto moze dat cokoladku a potesim sa rovnako, keby mam partnera a nic hmotne na valentina nedostanem, urcite by som sa nenahnevala ani nic, vacsinou neviem aky je den ani
lebo si uvedomujem ,že som vkuse sama a potom som smutná a potom sa to snažím zakryť tým že si robím srandu z párikov ...a prejedám sa čokoládou
ale inak...deň ako každý iný...maximálne dobrý v tom, že si neprídem divne, keď pôjdem po ulici s hlavou v oblakoch...pôjde tak XYľudí
filip
je to pekná spomienka...
k fóru. nikdy som ho neuznávala alebo tak niako neviem.. zato rodine som vždy kúpila niakú vec takže akoby som ho uznávala.. ale tento rok prvý krát sa ho chystám "oslavovať" tak že naplno a né že ne