A bývame v slovenskom grobe, časť Malý raj-Zatisie a uvidíme časom ako sa nám tam bude bývať, ale myslím si, ze dobre, susedia vyzerajú v pohode, je tam zatiaľ celkom kľud a je to blízko hlavného mesta
@sasi2680 heheej husacie hody tam mate aj ked to jedlo moc pre teba neni ale take jarmoky su super a celkovo velmi pekna dedina co si pamatam ked som tam bol uz davnejsie
Je to tu fajn,stredisková obec, takže všetko, čo človek potrebuje tu máme, aj ten kultúrny život v posledných rokoch sa zlepšil, i ked niektoré veci fungujú divne, ale tak to asi všade
@dreyjir vieš mi povedať, podľa čoho sa oficiálne nadobúda štatút mesta? Sa mi marí, že dačo s občianskou vybavenosťou a dokonca aj výška budov v tom môže hrať rolu, nie? :S
To si môžem aj vyguglit, ale mám aj druhú otázku na teba, ktorú nemôžem - na základe čoho to vnímaš ako dedinu?
@lostinthedark moment, na to musíš splniť ďalšie kritériá - koľko ornej pôdy patrí k trvalému pobytu, koľko a akých hospodárskych zvierat máte, či máte traktor(ček), či kurite tuhým palivom - a to sú len niektoré
@28 Traktor samozrejme máme, kúrime tuhým palivom, hospodárske zvieratá žiaľ už nemáme, za to však môže vláda Ivety Radičovej a ornú pôdu tu písať nebudem, lebo by som dievčence musel vidlami odháňať.
lahko cez 2000 ... a dlho to tak aj bude... lebo tu su zakomplexovaní maďari, ktorí sa boja prisťahovalcov, nechcú aby obec rástla, aby sem prišli cudzí ľudia. Dve obce, ktoré sú okolo, boli pred par rokmi o polovicu menšie ako naša... ale teraz majú 2x viac obyvateľov ako naša... prebehla mohutná výstavba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
To si môžem aj vyguglit, ale mám aj druhú otázku na teba, ktorú nemôžem - na základe čoho to vnímaš ako dedinu?