Väčšinou som sa vždy tešil na jeseň, pretože bol začiatok školského roka, zas som videl ľudí z triedy a tak.
Ale teraz to už nie je a cítim sa tak prázdno... ale obvykle som najviac deprimovaný cez leto, netuším prećo.
V lete keď prší a nemôžem ísť von. Na jeseň keď chcem ísť von a robiť čo som v lete nestihol, ale nemám nato čas. V zime keď je vonku škaredé počasie, zima, prší a topí sa sneh, a ja musím ísť von. V zime keď je vonku sneh a chcem sa ísť lyžovať, ale musím sa učiť na skúšky a nemám na lyžovanie peniaze. Na jar keď chcem ísť von, ale musím sa učiť na skúšky. Kua, je to začarovaný kruh.
byvala t jesen ale odkedy som sa prestahovala do Brna, jesen mam rada, taka mila farebna a teraz si nejak nevsimam spojitost. ale ak tam nejaka je, tak asi zima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ok dost
Leto a a jar su asi najproduktivnejsie u mna v tomto.
Ale teraz to už nie je a cítim sa tak prázdno... ale obvykle som najviac deprimovaný cez leto, netuším prećo.
Bože som šťastná ze som šťastná