@godzila mne detiská vykali, už keď som mala 16 a to napriek mojim upozorneniam, že to fakt nemusia robiť.
inak k otázke. človek môže byť starým, už aj keď má 15, pokiaľ je tak vyčerpaný životom, že polovica jeho týždňa sa odohráva za PC bez akejkoľvek inej aktivity. a to nie je starý v pozitívnom slova zmysle.
juj co to riesite 22 a stari hmm to je volovina,mam 24 vyzeram mlado a staro sa necitim,o 20rocnych povedat ze su stary je konina,to mozu povedat 11rocny...
mm ťažko povedať... asi by som musela tú osobu stretnut, niekedy si aj sama pripadam ako starena, potom zas sa kuknem na nejakeho hyperaktivneho cloveka co ma 60 rokov.. neviem
kedysi som si myslela že aj 20 ked človek má ale čim som staršia hranicu posuvam, a kedže moji rodičia už maju po 50 tak to posuvam ešte dalej ...i ked moja babka ma 75 a je stále vitálna.... ja neviem, ....asi to bude fakt tak že , si taký starý ako sa citiš
ale mávam stavy ked si hovorim že som už stara a nech tie roky už nejdu D
ludia nad styridsat su uz strasne divny, maju vseliake skryte komplexy, a potrebuju si dokazovat ze su mudrejsi a skusenejsi ako od nich mladsie rocniky, tam niekde zacina demencia
ja by som povedal že každý čo je odomňa starší o 10 - 15 rokov je pre mňa už starý... keď som mal 5 rokov tak aj 15 ročný bol pre mňa človek čo si toho odžil viac ako ja a bol starý proste...
Za stareho cloveka ide oznacit kazdu osobu luskej rasy starsej ako 22 rokov.
Ludske telo rastie resp. dospieva do veku 21 rokov (maximalne 22 ale to uz je extrem) ako stehenna kost,ladviny,pecen t.j jedny s poslednych organov.
Po tejto hranici konci obdobie dospievania a dalsi vyvoj je starnutie t.z ze clovek uz nikdy nebude v lepsiom stave nez je vo veku 21 rokov (kedy je na maxime vyvoja.)
Takze kazda osoba ktora ma 22 a viac rokov sa uz moze oznacit ako stara lebo v skutocnosti uz aj starne.
Je to krute ale je to tak prirodu neoklameme a o 70 rokov tu uz vacsina s nas nebude cize plany na silvester roku 2099 si nerobte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@quatrefoil teba to čo zas chytá?
@quatrefoil ... ako vidis viac ludi povazuje 20+ ako tazku starobu
inak dobry napad takto riesit nas spor mozes aj ten farebny takto vyriesit
a ono sa to mení, čím som starší, tým tú hranicu posúvam vyššie
inak k otázke. človek môže byť starým, už aj keď má 15, pokiaľ je tak vyčerpaný životom, že polovica jeho týždňa sa odohráva za PC bez akejkoľvek inej aktivity. a to nie je starý v pozitívnom slova zmysle.
ale mávam stavy ked si hovorim že som už stara a nech tie roky už nejdu D
Ludske telo rastie resp. dospieva do veku 21 rokov (maximalne 22 ale to uz je extrem) ako stehenna kost,ladviny,pecen t.j jedny s poslednych organov.
Po tejto hranici konci obdobie dospievania a dalsi vyvoj je starnutie t.z ze clovek uz nikdy nebude v lepsiom stave nez je vo veku 21 rokov (kedy je na maxime vyvoja.)
Takze kazda osoba ktora ma 22 a viac rokov sa uz moze oznacit ako stara lebo v skutocnosti uz aj starne.
Je to krute ale je to tak prirodu neoklameme a o 70 rokov tu uz vacsina s nas nebude cize plany na silvester roku 2099 si nerobte