Neviem, či je to zrovna "pekný podpis", ale taký viac-menej ustálený mám odkedy som bola na SŠ na praxi v jednej firme, a tam mi dali kopu papierov (fakt kopu) že "tu toto popodpisuj a popečiatkuj" a "ale nie celé meno, len iniciály". A tak nejak mi ten akože podpis ostal doteraz, zredukovaný len na B a čmáranicu
tento rok v lete doteraz som sa podpisoval komplet celým priezviskom, ale to bolo zdĺhavé stále, až teraz pod vplyvom častého podpisovania a nedostatku času som sa začal podpisovať ako normálny človek, takže tam je len N, pekná kľučka a F cez dva riadky
ja sa neviem doteraz... vždy to vyzerá inak a mávam s tým občas problém
mne sa vždy páčil otcov podpis kvôli veľkému H, takému celkom ozdobnému... snažím sa podpisovať ako on ale nejde mi to a nikdy mi to nepôjde, no skúšam stále a neprestanem
ja pisem podla stresu. ked som v strese, uz to nikto neprecita. niekedy som v skole nemohla mat normalne poznamky a ked sa citim dobre, obdivujem svoj stylovy krasopis. takze aj moj podpis potom vyzera tak nejak. uz ma v banke poziadali, aby som lepsie napodobnila svoj podpisovy vzor, lebo vraj je nejaky iny, tak som musela druhy krat
Nemám pekný podpis, ale som hrdá na to, ako som si ho vymyslela
Ak to niekoho zaujíma: nepodpisujem sa priezviskom, ale spojim H (prvé písmeno priezviska) pridám er (prvé dve písmená mena) a nakoniec pridám slučku čo vyzerá ako o... tak vznikne Hero (hrdina) čo sa mi zdá úplne cool (sice nikomu inému, ale neva )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ešte som sa nenaučila podpisovať sa nečitateľne.
A obaja vypisovali cele priezvisko.
mne sa vždy páčil otcov podpis kvôli veľkému H, takému celkom ozdobnému... snažím sa podpisovať ako on ale nejde mi to a nikdy mi to nepôjde, no skúšam stále a neprestanem
Ak to niekoho zaujíma: nepodpisujem sa priezviskom, ale spojim H (prvé písmeno priezviska) pridám er (prvé dve písmená mena) a nakoniec pridám slučku čo vyzerá ako o... tak vznikne Hero (hrdina) čo sa mi zdá úplne cool (sice nikomu inému, ale neva )