V Blave som išiel v noci po ulici a zastavila ma jedna partia. Neboli priateľskí, ani nepriateľskí a voľačo sa ma spýtali no a
členovia tej partie mali totálne červené, až nechutne krvavé oči. Od čoho to bolo ? Podľa mňa od alkoholu také doslova nechutne krvavé oči nemohli byť. Čo to podľa vás mohlo byť ? Ja som len čumel, že aké oči majú, bol som z toho doslova v šoku, že také o
tak drogy urcite niektore vedlajsie ucinky su take ze zapal slznice a podobne zalezitosti to je tak ze od cigariet ti smrdi huba a ked beres drogy zomeres : jednoduchee ..haha
jo nezmierite sa že sa hovorí Blava, ale to, že ostatným mestám niektorý Bratislavčania hovoria diery, zapadákovy a iné krásne názvy to vám už je jedno... :/
možno mali všetci zápaly očných spojiviek ako mám ja! to preniesli na seba
nočné príhody z BA ňuňu s kamoškami sme v novembri minulého roku išla cca o 3 v noci cez obchodnú a jeden týpek si tam honil a volal nás nech sa pokocháme a my sme sa mu začali smiať chudák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
lebo od toho su cervene.
a Bratislava je hlavné mesto Slovenska...
@zmrdak A nebol do Edward? Alebo zhuleny a hladny Edward?
možno mali všetci zápaly očných spojiviek ako mám ja! to preniesli na seba
a už si prestante honiť ego s tou Blavou/Bratislavou, je to trápne
@cabicabi jj neprijemnost velka
ja Blava...ale je pravda, že @flagrantine som to nikdy povedať nepočula