taka moznost tu nieje: "Je mi to jedno"..vobec este netusim kde budem v zahranici, ale nevadi mi ani mesto, ani dedinka. zalezi to od situacie, prace atd. som velmi prisposobivy a na tomto mi vazne velmi nezalezi
Bývam v mestskej časti s rodinnými domčekami a záhradkami, takže nejaký byt vo veľkom meste by ma asi zabil.. ja som radšej za nejakú kľudnú dedinku blízko mesta
@tunidlo asi hej, ale dal som to tak že malé mesto do 50 000, mesto nad 50 000. Aj tak za tú úroveň nikto nehlasoval, takže rozšíriť to asi ani netrebalo
Najlepšie by bolo bývať v meste... ale mať chatku alebo niečo podobné ďaleko na samote... niekde pri lese alebo jazerách... tam by som chodila cez víkendy/voľné dni/prázdniny... júúúj... a už viem presne, ako bude vyzerať
mne je viacmenej aj jedno, kde budem ja zijem v pritomnosti... minulost uz bola, buducnost je este daleko a nerobim si plan ziadny ale rad by som bol keby @1 to by mi neprekazalo skor opacne
vždy ma lákali veľkomestá ale potom som videla dokument o tom aké sú znečistené, to spôsobuje miestnym ľuďom respiračné a iné problémy ( hlavne Miláno). asi ma to už prešlo
Niekde blízko k môjmu dvornému kamarátovi... aby som mala s kým piť čokoládu, jesť trápne veci... aby som mala s kým ležať v posteli popri sledovaní seriálov a následne to nemala ďaleko domov
vôbec neviem kde ma to zaveje a je mi to tak trochu momentálne aj jedno, všetky možnosti majú svoje čaro
ale niekde úplne na samote zase asi nie, buďme realisti, bude treba chodiť aj do práce pravdepodobne a potrebujem byť blízko k nejakým tým ľuďom. a nerada by som sa hlavne v zime snažila dostať niekam po neodhrnutej ceste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@lowinqa dobre?
Keď sa povie malé mesto, nepredstavím si tridsaťtisícové Piešťany.
prosto ľúbim severné krajiny
Niekde blízko k môjmu dvornému kamarátovi... aby som mala s kým piť čokoládu, jesť trápne veci... aby som mala s kým ležať v posteli popri sledovaní seriálov a následne to nemala ďaleko domov
Ale nie, vieš že ťa ľúbim
ale niekde úplne na samote zase asi nie, buďme realisti, bude treba chodiť aj do práce pravdepodobne a potrebujem byť blízko k nejakým tým ľuďom. a nerada by som sa hlavne v zime snažila dostať niekam po neodhrnutej ceste.