Ahojte, nedávno som sa zoznámila s jedným chlapcom na krúžku, ktorý so mnou chodí na tú istú školu. V škole sa naše pohľady dosť často stretávali, až raz po skončení krúžku ma odprevadil domov . No odvtedy keď okolo neho idem, tak si ma vôbec nevšíma.
A ty tiež len okolo neho prejdeš a ani slovka nevyriekneš? Skús ho osloviť a ak sa bude tváriť,že ťa nepočuje/nepozná/má u riti, tak sa naňho vykašli,ved chalanov je ako maku
Možno teraz čaká od teba nejakú reakciu a nechce to siliť. Každopádne, ak sa ti páči, kľudne ho pozvi von. Pre chalana je to super pocit, keď ho baba pozve von a potom už budeš vedieť na čom si.
Ja viem že chlapcov je veľa ale ma to jeden problém a to že som sa už na tie jeho úsmevy tak trošku namotala čiže ma to trošku zaujíma, že prečo ma odprevadil, dával mi nejaké náznaky že sa mu asi páčim a potom si ma vôbec nevšíma.
Ale tak napr. mi neposlal ani žiadosť o priateľstvo na FB a to vie ako sa volám...rozmýšľala som že mu pošlem ja ale tak nechcem sa mu nejako vnucovať keď sa robí že ma nepozná keď okolo neho prechádzam...
Máš pravdu no asi by som sa mala nejako prekonať a ozvať sa k nemu tiež... ale keď v takýchto veciach som dosť nesvoja...u mňa to bolo stále tak, že sa o mňa chlapci snažili a niečo pre to robili aby ma získali takže s takýmto veľmi skúsenosti nemám ale asi prišiel čas aby som aj ja dačo urobila...
"mi neposlal ani žiadosť o priateľstvo na FB "
Dpč ja na FB nemam ani niektorých kamarátov a vonku s nimi potom normálne rozprávam
FaceBookova doba no niee
A zvykni si na to že niekedy ak niečo/niekoho budeš chcieť budeš musieť preto aj TY niečo urobiť a nie len večne čakať že tá vec/osoba k tebe vždy príde sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Dpč ja na FB nemam ani niektorých kamarátov a vonku s nimi potom normálne rozprávam
FaceBookova doba no niee
A zvykni si na to že niekedy ak niečo/niekoho budeš chcieť budeš musieť preto aj TY niečo urobiť a nie len večne čakať že tá vec/osoba k tebe vždy príde sama.