Iste u každého je to rodina , priatelia ale chcem sa opýtať , čo vás robí šťastnými (nejaká činnosť). Prípadne , čo chcete robiť v budúcnosti ? Aké sú vaše sny ? Čo pre to robíte ?
hmm...rozmyslam nad tym s prestavkami uz niekolko mesiacov....teraz hodinu nepretrzite.....a vies ze ja naozaj netusim co chcem robit,nemam vlastne ziadne sny....pani..:/
V poslednej dobe seriózne pomýšlam nad kreslením - karikaturistikou a kreslenou animáciou. Takže trochu to. Ale na to by som si musela násť kopu času, ale myslím, že polhodina kreslenia denne by ma fakt nezabila.
Potom písanie, bezduché očumovanie tváre môjho chlapa, čítanie kníh a zlizovania parížskeho krému z hrnca To ma robí šťastnou
Teda okrem toho, ze si chcem raz v buducnosti s priatelkou zalozit rodinku, chcem byt nechutne bohaty multimiliardar.
Chcem postavit najvacsi utulok na svete pre psov, kde by pracovali ludia normlane za peniaze a teda staranie sa o psov by bola ich praca a kde by sa psy mali lepsie ako kdekolvek inde.
Chcem darovat velku cast svojho majetku na vyskum NASA, samozrejme za urcitych podmienok.
A ked zomriem, chcem aby po mne ostalo nieco ako je nobelov fond, z ktoreho by sa davali odmeny mladym studentom - fyzikom, matematikom ci informatikom, ktori chcu byt vedcami, maju v hlave, ale nemaju na to podmienky..
@ragdoll samozrejme, ze sa tym da zivit, ale to by si musela pochadzat mozno z inej krajiny, najst si investora, ktory by ta pretlacil do telky a mala by si svoju vlastnu relaciu, kde by sa kazdy diel odohraval na inom konci sveta
zivit sa da aj na prvy pohlad hociakou stratovou zalezitostou. Len treba z toho vediet vytazit a samozrejme obklopit sa tymi spravnymi ludmi.
tak ja by som chcela bývať v rodinnom dome,lebo tam je to lepšie ako v paneláku ale milionrárka byť nemusím.chcem byť v živote hlavne šťastná.a chcela by som byť bud aranžérka kvetín(zahradníčka) alebo psychologička.neviem ,ešte sa uvidí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jedine toto
..kvak..
Potom písanie, bezduché očumovanie tváre môjho chlapa, čítanie kníh a zlizovania parížskeho krému z hrnca To ma robí šťastnou
Chcem postavit najvacsi utulok na svete pre psov, kde by pracovali ludia normlane za peniaze a teda staranie sa o psov by bola ich praca a kde by sa psy mali lepsie ako kdekolvek inde.
Chcem darovat velku cast svojho majetku na vyskum NASA, samozrejme za urcitych podmienok.
A ked zomriem, chcem aby po mne ostalo nieco ako je nobelov fond, z ktoreho by sa davali odmeny mladym studentom - fyzikom, matematikom ci informatikom, ktori chcu byt vedcami, maju v hlave, ale nemaju na to podmienky..
zivit sa da aj na prvy pohlad hociakou stratovou zalezitostou. Len treba z toho vediet vytazit a samozrejme obklopit sa tymi spravnymi ludmi.
Takže nemčina, Nemecko a pod.