peniaze a karty rôznych obchodov a hlavne KUPÓNY nezabúdať na KUPÓNY ako americký dôchodcovia a 2$ocky nosím v obrovksej červenej peňaženke a doklady v púzdre na doklady
po vreckach. obvykle mam na sebe kabat, sako, sem-tam vestu (cize milion vreciek) a v kazdom vrecku je nieco. ako polsky obchodnik z ceskej reklamy na daco s mobilmi. doklad, minca, bankovka, ciga, zadanie minulorocneho zapoctu z matiky, ba i dva roky stratene kamaratove usb... uz dlho zvazujem kupu penazenky, ale paci sa mi ten pocit siahnut do vrecka a vytiahnut nieco, o com vopred neviem, co to bude. hoci vyzera dost komicky, ked nieco hladam na rychlo (isic vo vlaku, prachy pri plateni...)
vsetko nosim v dokladovom onom. pocet kariet sa snazim minimalizovat, takze so sebou nosim len tie najnutnejsie. snazim sa nemat ziadne mince, ak ich uz par kusov mam tak sup s nimi do vacku.
@kittyboo jee ja mam uplne presne taky strih ale telefon by som tam nenatlacila uz asi, ale teda mam asi 786 useless zakaznickych karticiek
No ale nadherna je!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
zvnutra
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?.... zvonka
nevyhda je, ze ked to stratim, pridem o vsetko naraz
No ale nadherna je!!