V čom v škole robíte prezentácie okrem prezi alebo asi najznámejšieho powerpointu potrebovala by som dáky namakaný program je jedno či je len na internete alebo sa dá zadarmo stiahnuť.
ja robim v powerpointe, ale vela mojich spoluziakov si robi prezentacie vo formate pdf a potom to pustaju na rezim celej obrazovky... pokial nepotrebujes nejake sialene animacie, to pdf je najlepsie, lebo ti nerozhadze formatovanie atd
ja to robím v Open Office Impress nikdy som nemal nejaký zváštny vzťah s Powerpointom, lebo od kedy mám počítač tak je tam Open Office, je to plne kompabitilné s Microsoft Office a je to aj považové za omnoho lepší program, ja osobne som verný len Impressu môže tam byť problém s Microsoft Office, lebo Microsoft neotvorí Open Office, ale opačne Open otvorí Microsoftové súbory, myslím, že teraz je najnovšia verzia 3.1.7, ale nie som si istý, ja som to inštaloval aj na učiteľské počítače a učitelia sú s tým spokojný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.google.com/google-d-s/pres...
ale robím len v Powerpointe, keď už