Takže ? V pyžame( ak áno tak akom-krátke? s potlačou? farba? atď ...) ,holí,v nejakom konkrétnom tričku alebo dievčatá v nočnej košeli ? Ja spávam v čiernom tričku Green Day a ružových kraťasoch
@snehovavlocka aspoň niekto ! ja mám takých pyžám plnú skriňu..na jednom káčer Donald, na ďalšom Bugs Bunny (neviem , či sa to tak píše) a tak ďalej ...a nosím to len keď nik neni doma
@snehovavlocka všetky tie zvieratká sú strašne fajn ...len si neviem predstaviť čo by mi na to povedal frajer..keby ma tak vidí ....asi by sa cítil ako pedofil ...či ?
tricko+nohavičky. najradšej by som spala nahá v takejto horúčave,ale nás je doma 6!(prisťahovala sa k nám späť sestra so snúbencom) takže nikdy nevieš, kto ti ráno vpáli do izby...bohužiaľ
v lete nejaké pyžamové kraťase a tielko, síce tie kraťase moc tiež nenosím lebo aj v tom je teplo nepáči sa mi veľmi súprava pyžama vyzerá to tak detsky alebo čo ale občas sa mi aj také zapáči..to závisí..
Tak niekedy som spávala nahá,ale odkedy mám s bratom izbu tak v zime v nejakom pyžame,hlavne nech je čo najtenkšie a v lete v tričku XXL a v nohavičkách,občas v nočnej košeli...
na intraku v zime v ocinovej starej koseli a spodnom pradle..doma v tricku a spodnom pradle..a v lete podla nalady a podla toho či je brat v noci doma ekdze mame spolocnu izbu
momentálne v obrovskom XXXL oranžovom pruhovanom tričku po ocinovi a gatky... ale na tom tričku som natolko závislá, že som schopná si ho dať hned ráno po spaní oprať aby sa do večera usušilo a mohla som spinkať zas len v nom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
neznasam pyzama..pripadaju mi take..strasne
Keď som chorá, je zima, tak normálne pyžamko
A keď je takto, tak iba v spodnom prádle s perinou, alebo v XXL chalanskom tričko (mám ich nehorázne moc) a v nohavičkách
That´s all
Aj ty máš rada ovečky?
a ja spavam v spongebob tricku a spongebob trenkach