absolútne neviem kresliť a všetky tie veci, čo s tým súvisia. psychologička mi raz na testoch povedala, že moje priestorové videnie je na úrovni 10ročného dieťaťa
antitalent?....... basket! a x ďalších športov (niektoré mi však celkom idú ..........a neviem plávať kraula ... spievať...ale to ani nechcem vedieť ...a atď.
vo futbale (teda nie žeby som ho nejak hrávala ale naproti ostatným loptovým hrám, kde sa používajú skôr ruky, je to proste hrúza)
a maximálny antitalent som na aerobic a všetky také tie poskakovačky. som debil na tie choreografie...asi by to bolo lepšie keby som tam chodila dlhšie ale ja proste nedokážem od druhého okopírovať tie kroky
@mardzi93 a este osm zabudla ze v caesarovi do riti som len na 2 a nechcu sa ku mne nastahovavat ludia vsetko prosperuje domy su vsetko je a oni nechodia.. doriti co mam robit?
spev, maľovanie, priestorová orientácia, technika, kotrmelec s loptou a kotrmelec dozadu (vždy som sa zasekla nejak v strede), šitie, behanie v štekloch a nemčina.
všetky prírodné vedy , spev....a neviem kresliť postavy- všetky ženy sú kulturistky a ruky vyzerajú ako karfioly....@gebrica by vedela rozprávať, no a ešte neviem stojku na rukách, ani na hlave..., a ešte neviem ani piecť a ručné ženské práce mi tiež nejdú..., uf, nejak sa to nahromadilo
hokej to jednoznačne vždy keď sa dám do toho hokejového obleku neviem sa ani pohnúť zvláštne lebo krasokorčuľovanie, piruety na ľade a skákanie mi ide ale keď mám v ruke hokejku a nemám na sebe len nejaké tenké obtiahnuté oblečenie som poleno a ešte v šplhaní sa po lane
Tanec.. ale ked sa niecim posilnim, tak to nie je az taky fail A potom prirodne vedy.. vdaka demokracii za za odstranenie matiky zo zoznamu povinnych maturitnych predmetov To by bol moj koniec A este @44 , ale v specialnych pripadoch dokazem spravit vynimku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
aha, nie. vseobecna chemia mi ide.
pití nealka
jedenia smradľavých hranoliek v restikach
filip
a neviem v ruke ušúlať cigu.
2. chémia fyzika (už chvála bohu 3roky nemám)
3.neviem nič ma nenapadá :d ja som dokonalá
nedokážem nakresliť ani kruh keď držím v ruke kružidlo
A potom som totálny kokot z matematiky
a maximálny antitalent som na aerobic a všetky také tie poskakovačky. som debil na tie choreografie...asi by to bolo lepšie keby som tam chodila dlhšie ale ja proste nedokážem od druhého okopírovať tie kroky
@ohcysp : tou dvojkou si ma zabila
aj prace je dost