som myslel ze ma po dnesku jebne....do skoly som siel v botaskach a medzitym zacalo husto snezit a fukat vietor, cestou domov mi usiel bus som myslel ze zmrznem...na zajtra najskor vyhrabem nejake bagandze
Vzala som si na intrák tenšie čižmy, to ešte sneh nebol, a dokonale mi premokli Takže po ľadovom kúpeli sa už neviem dočkať, kedy prídem domov a vymením ich za normálne teplé čižmy.
Naposledy, ked som bola vonku, som mala ruzove converse ciny, ale to bolo pred tyzdnom, ked este nesnezilo, teraz neviem co si dam na seba, kedze ziadne ine topanky nemam, vlastne este mam fialove converse .. nuz, musim si kupit cizmy, aj ked v KE kupit nieco normalne a nositelne je ako zazrak...uz nech dostavaju ten aupark
inak aj mne je v cizmach vacsia zima ako v teniskach neviem preco... zahada no ale tak planovala som si kupit nejake adidas cizmy sportove ale lutujem za nich dat 100 eur a viac
Najlepsie su tenisky ked mrzne moc tak mi v nich je taka ista zima ako aj v cizmach a ked je odmak tak mi do nich natecie menej ako do tenisiek mam zly nazor?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
alebo
ja chodim v starych zimnych topankach, cakam kedy sa rozpadnu a kazdy vecer pisem jeziskovi, nech mi donesie novu obuv
ale nie, teda zatial este nie normal sneaker "tenisky", kdeze ja a zimne topanky uz niekoľko rokov nie, v meste nemam na to dovod
Také niečo, ale celé v hnedom...