hlavne mam na mysli vztah muza a zeny (resp. chlapec&dievca, chalan&chalan, baba&baba, clovek&Boh mozno , co ste sa od toho druheho naucili, v com ste sa zmenili, proste co vam to dalo
Trpezlivosť, mierne som prehodnotila svoj život a svoje hodnoty. Správam sa inak ako pred tým.. myslím, že mi to veľa dalo... a stále samozrejme aj dáva.
Totálne veľa skúseností ... dosť som sa poučil na každej svojej chybe ... a teraz viem, že moja dalšia bude našťastnejšie dievča na zemi btw. na výšku idem do Trnavy..snad ..
Nazvime to zodpovednosť/pravdovravnosť.. Mávam pochybné nápady, ale väčšinu vecí neurobím s vedomím, že neviem, ako by som o tom povedala polovičke, a nedokázala by som niečo robiť poza jej chrbát.
vďaka nemu som sa dostala z dosť kvalitných sračiek...naučil ma papať, ukázal mi, že na to mám, že nemám prečo depkárčiť, že sa to neoplatí, a že som šťastná......a mám pocit že si ho nezaslúžim
robí ma vyspelejšou, formuje moje rozmýšľanie... podstate za 2 roky sa zo mňa stala lepšia osoba a som mu za to vďačná a dúfam že to bude dlhšie ako 2 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a naucila som sa jedno.. netlacit na pilu
suť.....
že v láske neexistujú prekážky
že ani predsudky...
chýba mi :/
a aj mi dalo pocit istoty a vlastne vsetko cele dobre.
+som mensi pokrytec a menej (skoro vobec uz) vztahovacna
otazne je ci k lepsiemu
A tiež menej nadávam