potom si to video musis prerobit na video format ktory podporuje tvoj telefon neviem ci tie rozsirenia vedia to video aj prerobit blizsie som to neskumal ... resp vobec ne ..
ked to nainstalujes tak tam mas podskupiny programov ako free youtube downloader a presne na to co ty chces je tam aj youtube to mp3 downloader..potom to len das cez kabel do telefonu
@Sasi2680 nemyslim si ..... toto je asi ten najdednoduchsi spob ako sa to da .... sak len kliknes na tlacitko "pridat do programu firefox" a o viacej sa nestaras ... sa to stiahne a nainstaluje samo ... firefox sa restartne sam a hotovo ... mozes stahovat ....
si myslim ze lepsie ako instalovat akykolvek program a este to ma aj rychlo ... do 30 sekund msis uz na youtube stahovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.dvdvideosoft.com/...
» addons.mozilla.org/sk/firefox/addo...
alebo aj toto mozes skusit
» addons.mozilla.org/sk/firefox/addo...
potom si to video musis prerobit na video format ktory podporuje tvoj telefon neviem ci tie rozsirenia vedia to video aj prerobit blizsie som to neskumal ... resp vobec ne ..
si myslim ze lepsie ako instalovat akykolvek program a este to ma aj rychlo ... do 30 sekund msis uz na youtube stahovat
» youtubedownload.altervista.org/...
das tam url videa z youtubu a vyberies format mp3