ked som mala asi 4 roky kreslila som si v skicari prvy krat, a hravala som so sestrou jack rabbit jazz proti sebe Ale prvy PC hlavne pre mna som mala v 14 rokoch a potom v 18 som dostala notebook a na tieto narodeniny iMac
ale proste tato hra a skicar bolo prve co som na PC vedela robit
môj osobný? ten až v decembri minulého roku...aj to som naňho už mala 2x peniaze kere moja draha mamička bez mojho vedomia minula na hrnce a zuby jej manžela....
doma asi ked som mal 16 ..... diablov vynalez ...viete boli take casy ked skoro nikto z kamaratov v okoli este pc nemal .... a to bolo ...furt sme v lete boli dlho do noci vonku ..hravali sme schovavacku ale taku ze brutal ...neraz aj 20 ludi a ine hry ...a potom to zacalo 1 dostal pc ....a ten 1 hned stiahol dalsich 2-3 co sa chodili akoze pozerat ako sa ten "stastlivec" hraje ...co ja viem medal of honor ...a tak to islo dalej ....dalsi pc dalsi a dalsi ... az vonku neostal nikto .... teraz sme kazdy stastny pri svojom pc s ktorym sa mozeme vyborne zahrat .....
@romanzkrajinyx nie pred 4 ...pred 4 som mal 1. pc ....to co som pisal dalej bolo davnejsie ....mozno dajakych 8 rokov ...... boha čitaj s porozumením ....čo vas to v tej škole učia ?
@strommen2428 ty píš ako človek...každy jeden na svete to pochopikl ako ja si to precitaj
doma asi ked som mal 16 ..... diablov vynalez ...viete boli take casy ked skoro nikto z kamaratov v okoli este pc nemal. a mas 20 rokov...to znamena pred styrmi rokmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pouzival som rodinny od 6ich rokov, ale len na hranie a potom net.. ci pozeranie filmov a pocuvanie hudby..
od 13ich som mal v podstate vlastny, zdedeny rodinny..
ale proste tato hra a skicar bolo prve co som na PC vedela robit
@pumaamravec jazz to bola dobra pecka svojich casov
a keď sa berie vššeobecne tak asi od desiatich...
doma asi ked som mal 16 ..... diablov vynalez ...viete boli take casy ked skoro nikto z kamaratov v okoli este pc nemal. a mas 20 rokov...to znamena pred styrmi rokmi