Pýtam sa vás to preto, lebo ja ešte nemám žiadné zuby mudrosti, proste mi ešte nenarástli. A dozvedela som sa, že zuby mudrosti rastú medzi 18 a 20. rokom dietaťa. A na zadu mám veľmi maličké stoličky aj hore ale aj hore chrupu. Ja ešte nemám 32. zubov.
Mám 18 a žiadne nemám. Necítim žiadne ďasno, ani nič. Na rontgonovej snímke vraj zubárka videla, no ja som tam videla veľké hovno (fakt by ma zaujímala odkial to mala).
Mojej mame narástli až po 30-tke. A niektorým ľuďom už vôbec nerastú.
Uz mam 20 a zatial nic.... ale ja som individuum jak vysite....
Mal som nosit strojcek v 12tich, odmietol som lebo som si pripadal jak debil a napriek tomu mam zuby dokonale rovne. A takych veci co 'museli byt' ale nestali sa, a vobec to nevadi je kopec
v 15-tich sa mi začali prerezávať , teraz mám 16 rokov a už mám všetky kompletne narastene, a dokonca jeden mi dnes museli vytrhnúť z dôvodu častých zápalov a silných bolestí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mojej mame narástli až po 30-tke. A niektorým ľuďom už vôbec nerastú.
a rastú už od marca asi
Mal som nosit strojcek v 12tich, odmietol som lebo som si pripadal jak debil a napriek tomu mam zuby dokonale rovne. A takych veci co 'museli byt' ale nestali sa, a vobec to nevadi je kopec
dúfam, že sa mýlila