Ahojte je divne keď baba píše ako prvá chalanovi ktorý sa jej páči? O čom si začať pisat s chalanom , myslím ako ahoj ako sa máš a potom ? Jednoducho ako mu napísať a nevtieravý sa zároveň ? A ako zistím že sa pacim aj ja jemu nejaké náznaky v správach?
nie nieje, ak to nieje idiot urcite sa potesi aj ked si s nim budes pisat trebarz o pocasi, napriklad napis mu ze si vpodstate rada za globalne oteplovanie, ze tu
(aj inde) budeme mat dlhodobo teplejsie a ze o par desatroci by sa tu na SR mohli aj zacat sadit palmy... toto keby mi nejaka napise tak som jej
je to vtierka, žena je predsa dáma a takého nízke spôsoby by si mala v každom prípade odpustiť a čo je už úplne otrasne, že je to v 15-tich...
dá sa to našťastie kvalifikovať aj ako pubertálna pobláznenosť...
v každom prípade by matky mali vedieť čo jej dcéry vystrájajú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
neviem, posnaž sa
to je jednoduché, rovnako ako by to on zistil
(aj inde) budeme mat dlhodobo teplejsie a ze o par desatroci by sa tu na SR mohli aj zacat sadit palmy... toto keby mi nejaka napise tak som jej
dá sa to našťastie kvalifikovať aj ako pubertálna pobláznenosť...
v každom prípade by matky mali vedieť čo jej dcéry vystrájajú...
Nebud kreten a nauc sa komunikovat nazivo! Moderne deti... zasrane... hovno vedia...