študentská to nie je, ale účet mám v ženevskej Banke Pictet, ale pracujem na zrušeni, lebo je privátna a uvažujem o Dánsku...
na slovensku je to Národná banka...
@lenuska175 akurát, že nemám študentský účet ...a som tam, bo tam mi už kedysi dávno mamka založila účet..a mne sa akosi nechce premiestniť do inej banky...aj keď PB je úúúplne nakkt
@lenuska175 hej..ziadne poplatky, dokonca som to zakladal mesiac pred skoncenim skoly a vraj tam budem ako student az do 26 rokov nemusim kazdy rok nosit potvrdenie o navsteve skoly ako napr. vo vub.
a maju super IB, aj vyber mobil z bankomatu..
fakt je to asi uplne len tak
ja som mala študentský účet v unicredit. do 26 zadarmo a minule mi povedali že majú nejakú novinku Ukonto a že to budem mať do 27 zadarmo a plus z ľubovolného bankomatu môžem vyberať. Takže ja ho mám už úplne zadarmo so všetkým čo potrebujem. A to Ukonto že je aj pre bežných ľudí na 10 rokov zaramo keď ti tam bude chodiť výplata dákych 400 eur mesačne. Nie je zlé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na slovensku je to Národná banka...
starnem
bože
aj občiansky si o chvíľu budem meniť
ježiši
konečne nebudem vyzerať ako pštros!
jej
no nevadí
to je všetko přátelé
konečne človek v cca mojom veku kto je v poštovej banke prečo si taam?
nie je tam nejaká finta v tých 30 eurách?
teda, vieš čo myslím, fakt je to ,,len tak? "
a maju super IB, aj vyber mobil z bankomatu..
fakt je to asi uplne len tak