Zdar
Neviem sa v tom moc orientovať ale potrebujem účet (som študent tak pravdepodobne študentský) ale neviem v ktorej banke ho otvoriť. VUB, Slovenská sporiteľňa alebo Tatra banka?
Podľa čoho vyberať?
A ktorá je podľa vás najlepšia?
Slovenská sporiteľňa ja ju mám preto lebo bankomati má skoro všade a neni problém vybrať love hocikde kde som a nemal som ani zatiaľ žiadny problém so SLSP
@tangerina internet banking stránka má úplne zastaralý dizajn, ak nemáš študentský účet tak musíš mesačne na účet dostať ~400€ ináč platíš poplatok 8€. Ale ide skôr o veci ktoré Unicredit chýbajú, ako o veci ktoré sú zle, napr. v Tatra banke mám zadarmo sporiaci účet kam si kedykoľvek presuniem/zoberiem z tade prachy, a dostávam úrok. Bezpečnosť a appky na mobil sú na úplne inej úrovni, pracovníci v pobočke sú oveľa príjemnejší a priamy, a za každú platbu kartou mi dávajú prachy späť. Mama má Unicredit bank a nič z tohto nemá
podla toho skadial si ak si z krajskeho mesta tak asi radsej tatrabanka, ak nie tak jednoznacne slovenska sporitelna kedze ta ma bankomat na kazdom kroku narozdiel od TB
Ako student to mas v podstate jedno, studentom kazda banka napcha do balicka vsetko zadarmo.
Ja mam zuno a som spokojna, ale uz je to cisto len o beznom ucte, tie ich wannabe sporiace s tym mizernym a kontinualne klesajucim urokom uz by som ani nenazvala sporiacimi uctami.
Ale zase okrem vyberu z bankomatu mam vsetko zadarmo, vsetko odkomunikujem online/telefonicky, po zlej skusenosti so zneuzitou kartou aj velmi pozitivne doriesena reklamacia. Perfektna appka, velmi prehladny internet banking. A co je pre mna najdolezitejsie, jasne definovane podmienky, ziadne zasifrovane ojeby v obchodnych podmienkach.
+ zvazujem este druhy ucet prave v unicredit, sak previest tam 400 eur snad neni az taky problem, a myslim, ze sa u nich da mat aj ucet v inej mene, co by mi pri prevodoch na czk ucty mega pomohlo.
Tak ja vyššie spomínanú kritiku na Unicredit nechápem a ani neberiem (neviem prečo týpek hovorí o inom ako študentskom účte keď práve ten chceš), som u nich a keď som si pred rokom vyberal banku, venoval som porovnávaniu veľa času, tiež som založil fórum na Birdzi a vyšla mi z toho najlepšia Unicredit... A jednoznačne odporúčam, už som ju odporučil štyrom ľudom (za každé odporúčanie mám ja aj ten človek 10€)... Ak chceš viac info napíš kľudne správu. Neverím, že vyššie ospevovaná Tatra Banka ponúka výber zo všetkých bankomatov na svete zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja mam zuno a som spokojna, ale uz je to cisto len o beznom ucte, tie ich wannabe sporiace s tym mizernym a kontinualne klesajucim urokom uz by som ani nenazvala sporiacimi uctami.
Ale zase okrem vyberu z bankomatu mam vsetko zadarmo, vsetko odkomunikujem online/telefonicky, po zlej skusenosti so zneuzitou kartou aj velmi pozitivne doriesena reklamacia. Perfektna appka, velmi prehladny internet banking. A co je pre mna najdolezitejsie, jasne definovane podmienky, ziadne zasifrovane ojeby v obchodnych podmienkach.
+ zvazujem este druhy ucet prave v unicredit, sak previest tam 400 eur snad neni az taky problem, a myslim, ze sa u nich da mat aj ucet v inej mene, co by mi pri prevodoch na czk ucty mega pomohlo.