veci nosím zásadne len v predných vreckách, zadné mám vždy prázdne...a potom tie predné mám podelené tak že v ľavom prednom mám mobil, kartu na autobus a vreckovky a v pravo prednom mám drobné, žuvačky, kľúče, slúchatká a tak...
@15matka14 , @darkkizz srry, že sa miešam do debaty, ale mi teraz prišlo fest smiešne, že jak sa dá nosiť mobil na ruke xixi skúšala som teraz no a je to vtipné xixi ... no nič to už pletiem dve na tri xixi
mobil prave predne, vreckovky popripade kluce lave predne, penazenka prave zadne, doklady lave zadne a iPod prave predne to mensie co je nad hlavnym vreckom =D
@15matka14 si im dala, až nechápali sry, že zas otravujem, ale nemala si žiadny problém pri používaní slovenských operátorov? Myslím ako, že to nie je vyrobené tu, tak či ti vzalo v pohode Orange, O2 alebo T-Mobile kartu
@duriman ..nie nemala a nemám s tým žiadne problém čo sa týka slovenských operátorov...zobralo mi to normálne kartu a mám orange...Chceš si aj ty nejaký mobil z Číny objednať?
@15matka14 ja casto objednavam z tej stranky dealextreme, no ešte nikdy nie telefon a preto sa ta pytam, lebo vasinou ked kupis v zahranici mobil, nemusi byt podporovany nasimi sietami, no dakujem ti za odpoved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Pravé predné- Mobil, vreckovky, poprípade slúchadlá, kedysi iPod
Ľavé predné- Peňaženka
Pravé zadné- Kartička na obed do školy
Ľavé zadné- To mám buď prázdne, alebo tam dávam nejaké dôležité papieriky.
a inak v pravom ked som este nebola posadnuta skinny jeans a zmestil sa mi do vacku
lave predne - kluce
lave zadne - tlsta penazenka... (ked mam bundu/kabat, tak v bunde/kabate)
prave zadne - odpadky..
a teraz ma mozte okradnut
Ale keď som mala ešte klasický mobil tak som ho nosila v pravom vrecku
lave predne : doklady,kluce a obcas sluchatka
zadne nepouzivam
a keď som bez kabelky, alebo bez bundy, tak ho mám pekne v ruke, alebo u priateľa vo vrecku
jednoznačne v predných vreckách, v zadnom (alebo zadných) nosím doklady a peniaze.
ale v podstate zbytočne ho i mám pri sebe aj tak mi nikto nevolá
Ľavé predné - sponky gumičky, nejaké pčoviny alebo drobné
Ľavé zadné - kartička na obed
Pravé zadné - papierové peniaze
lave predne - kluce
v lavom prednom - doklady, kluce a obcasne sa tam najdu vreckovky
v pravom zadnom - penazenku, ked mam kabat tak mam penazenku vo vnutornom vrecku na kabate
v lavom zadnom - nemam nic, alebo dake papierky
prave zadne ... penazenka
prave bočne ... kluce
lave predne ... zapalovac
lave zadne ... karta na bus (karviná/martin ... niekedy obe)
lave bocne ... cigara
lebo v lavom prednom mám MP4 a klúče
prave predne: cigarety, vreckovka, kluce, labello
prave zadne: penazenka
lave zadne: doklady setky
@flussica no tie vojenske sa tahali za sebou na podvozku či si to pletieM
inu da as nosit i inde ako v nohaviciach a tam by vyzeralo ako.. ech