@1 pochybujem, ze sa tu najde zena, ktora bola vo vsetkych krajskych mestach a vykonala aj dostatok merani a pozorovani, aby to vedela aj minimalne odhadnut
mesto je bárs ukradnuté, mne to momentálne práši na hlavu a vidím pekných chlapov úplne všade. ešte aj tam kde reálne nie sú. fakt, čo si všímam posledné dva týždne, všade je niekto ošukateľný a ja z toho plačem
to má asi takú hodnotu ako v ktorom krajskom meste majú muži najkvalitnejšie spermie.. všetci budú hlasovať za to svoje aby nevyzerali ako kraj sleponábojcov
a ja viem? o__O ale viem že keď som bola v Prahe tak som grcala testosterón lebo krok čo krok tak gay... alebo metráč alebo kereho boha čo to tam furt behalo! a všetko bolo rovnaké!! a bolo to proste hrozivé!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
taketo kokotiny nezakladaju ani najhorsie fakey na birdzi, lebo uz aj oni vidia vopred, ze to je kokotina na mraky O_o
(debilnejšia téma nie je?)
ja nechapem cim to je ale akonahle ide vlak cez zvolen je to pastva pre oci co donho nastupi
zvolenceeek
ale nie ... to je divny nazor
inak @5 hlavne by bola dobra kurva, keby sa taka nasla,
btw hrozna tema, ale fakt zla
no vidíš, aj tí až Japonska sa na nás prišli mrknúť ....filip
V Trnave su pohodaci.
V Prievidzi su obycajni chlapci, niektori su aj pekni, niektori ani nie.. a obycajne sa obliekaju.
V TN su pohodaci... a dalsie mesta neviem, nechodim.
Som casto v BA-TT-PD-TN