ale ako môže dakto spať, keď je odostreté a nie je zrovna na mieste, kde je polárna noc? Veď by ma ráno to svetlo budilo a iritovalo, zvlášť, keď svitá zavčasu
(A mať v podstate polárny deń, nemať poriadne závesy a žalúzie a spať tak je skutočne lahôdka
Na izbe máme žalúzie a okno je natočené na severnú stranu - slnko nám nikdy nesvieti do izby. Susedia nám tiež nemajú ako vidieť do okien. Ale brat aj tak každú noc z nejakej paranoje zastiera
Žalúzie. Na jednom krídle okna mám stiahnutú žalúziu zhruba do polovice a na druhom vytiahnutú úplne ale to sa mení v závislosti od ročného obdobia a iných okolností
Keď sa zotmie, vždy hneď zastriem. Pokiaľ by som nechala odostreté a svietila by som, susedia oproti by mali krásny prehľad o tom, čo v izbe robím, o čo nemám záujem
@madiska sak jasne na to to je aby sme mohli svietit ale ja sa pytam pocas spanku ci su zastrete alebo nie
@mielikki kazdy sme iny no ja to zas mam opacne ziadne svetlo ma nezobudi zobudi ma budik a svetlo mi uz len pomaha udrzat sa hore lebo keby som mal zastrete tak asi zas zaspim
a nechapem ludi co nemaju nic na oknach to akoze nesvietite vecer ani nic , alebo vam nevadi ked niekto poera na vas z ulice ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
(A mať v podstate polárny deń, nemať poriadne závesy a žalúzie a spať tak je skutočne lahôdka
@mielikki kazdy sme iny no ja to zas mam opacne ziadne svetlo ma nezobudi zobudi ma budik a svetlo mi uz len pomaha udrzat sa hore lebo keby som mal zastrete tak asi zas zaspim
a nechapem ludi co nemaju nic na oknach to akoze nesvietite vecer ani nic , alebo vam nevadi ked niekto poera na vas z ulice ?