Voda. More, jazerá, priehrady, vodopád, malá tenká riečka v lese. Vôňa vody, rias, jemne studený čistý vánok, ovlažiť si v lete tvár. To je pre mňa krásne. Milujem plávanie, čvachtanie sa :3
A potom milujem hubačky o piatej ráno, rozospatý, nechce sa ti, ale YOLO proste ideš. A dýchaš studený lesný vzduch, tak vzácny v lete. A potom výjdeš na lúku a dotknú sa ťa teplé lúče.
@dumbledore Blíženci. Prečo? Nie som vodné znamenie, som vzdušné, ale ascendent mám v rakovi. A od malička mám blízko k vode a k vodným mýtickým tvorom.
neuchvacuje ma nejaký konkrětny jav, je to skôr stav mysle, do ktorého sa dostávam. a je dosť dôležité aj to s kým som, akí sú zhovievaví duchovia onoho miesta atď.
inverzia na horách
husté sneženie veľkých mokrých vločiek
lúče svetla presakujúce cez stromy v lese
brieždenie
veľké oranžové slnko a fialová obloha
škrípanie snehu pod nohami v tichu a tme a ľadový vzduch
jasná hviezdna obloha na odľahlých miestach, kam nedosiahnu svetlá mesta
vôňa petrichoru po daždi
majestátny mesiac
jemný vánok v horúci letný podvečer
aurora borealis a bioluminiscencia ♥
milujem odrazy v kľudne stojacej vode, kľud, ticho, žiadni ľudia, šumenie lístia, vŕzganie ohýbajúcich sa stromov, padajúce lísty na jeseň, padajúce lístky z rozkvitnutých kvetín zo stromov na jar, okolitú vôňu, ako nemusím nad ničím v tú chvíľu rozmýšľať... je to môj útek od reality
Milujem oblaky a tie ich niekedy nezvyčajné tvary, a hádať na čo sa práve podobajú. Alebo ich len tak obdivovať. A ešte hory a lesy, tá prenikavá vôňa. A čučoriedky, tie sú sdcovka. A najviac zo všetkého milujem jeseň, keď začnú opadávať listy a stromy začnú meniť farbu.
casto cestujem vlakom/busom dlhe streky a doslo mi, ako velmi sa priroda meni zo dna na den, uplne milujem ked si vsimnem, ze su stromy o odtien inej farby, ako je rieka o nieco vyssie, ako bola vcera a ako kvietky su o nieco viac rozkvitnutejsie. a tiez mam rada ten prechod zo zimy na jar, ked uz kazdy vie, ze zacina jar, lebo zacal vzduch vonat uplne inak
Ja mám rada také to ticho, žiadne autá nepočuť. Počuť len spev vtáčikov... A tiež zbožňujem vôňu kvetov a šum potoka. A keď idem takým lesom, je tam pomerne chladno, a potom vyjdem na lúku, kde na mňa svieti slniečko a hreje.
V prírode ma uchváti úžasná symbióza, voňavý vzduch (najmä po daždi a vzduch ďaleko v lese)...
keď zafúka vietor, tak si užívam prúdenie energie a cítim sa taká živšia
milujem ticho v zime, prechádzky počas slnečných dní a to vŕzganie pod nohami...
na sklonku zimy, keď počuť štebotať iba vrabce...
letné búrky v noci, keď človek zaspí ani nevie ako... a ak náhodou nezaspí, tak si užije prírodné divadlo
...príroda je úžasná v tom, že ju stačí len vnímať a človeka dobije energiou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
A potom milujem hubačky o piatej ráno, rozospatý, nechce sa ti, ale YOLO proste ideš. A dýchaš studený lesný vzduch, tak vzácny v lete. A potom výjdeš na lúku a dotknú sa ťa teplé lúče.
@chanteuse spievaš?
Prírodné preliezačky. Vysoké kopce, popadané stromy, veľké šutre. Niečo čo vyzýva moju kondičku ktorá nikdy nesklamala.
Stromy zarastené machom.
Ticho a kľud (žiadne komáre a otravné chrobáky).
milujem kvety
a stromy
slnečné pláže a krásne modré more
a sneh , milujem aj sneh
a samozrejme vzduch, vôňu dreva - lístia ... atď ... ja mám všeobecne rád prírodu a viem si užiť jej krásu a rád si ju užívam
husté sneženie veľkých mokrých vločiek
lúče svetla presakujúce cez stromy v lese
brieždenie
veľké oranžové slnko a fialová obloha
škrípanie snehu pod nohami v tichu a tme a ľadový vzduch
jasná hviezdna obloha na odľahlých miestach, kam nedosiahnu svetlá mesta
vôňa petrichoru po daždi
majestátny mesiac
jemný vánok v horúci letný podvečer
aurora borealis a bioluminiscencia ♥
A listnaty les,v kt som naposledy bola.
o ale špeciálne milujem búrky!
keď zafúka vietor, tak si užívam prúdenie energie a cítim sa taká živšia
milujem ticho v zime, prechádzky počas slnečných dní a to vŕzganie pod nohami...
na sklonku zimy, keď počuť štebotať iba vrabce...
letné búrky v noci, keď človek zaspí ani nevie ako... a ak náhodou nezaspí, tak si užije prírodné divadlo
...príroda je úžasná v tom, že ju stačí len vnímať a človeka dobije energiou