Neviem dávali to v televízii... a chcela som sa nato opýtať..pretože zákon a reči..sú dve rozdielne veci...a bola by som rada ak by mi to niekto potvrdil...mne to bude už na nič..keď mám posledný rok..ale aj tak ešte že s autobusmy ja nemám problemy
ešte nech vymyslia nejaké somariny, už sa nestačím čudovať. Znova nejaká nová školská koncepcia vyšla, už sú 4 a kto sa v tom má vyznať? očividne nemajú čo robiť
nech radšej riešia ten poondiaty systém s maturitou. Vraj povinná angličitna. Ci Bože a ja si môžem ísť kamzíky pásť do Tatier, keď chcem ísť študovať nemčinu hejže? Porazí. A na toto mám byť pyšná? (minule tu bola taká otázka, či sme pyšní na Slovensko - NIE)
Zbožňujem tieto dohady typu: "Niekde som počul, ...neviete o tom niečo?"
Okrem toho, začiatok vyučovania si určuje každá škola vo svojom školskom poriadku, takže to nieje vec ministerstva, ale riaditeľa, a tej konkrétnej školy.
Mne na strednej začínala prvá hodina 7:45, inde a vo väčšine prípadov je to o 8:00, a meniť sa to určite nebude.
deti sa vzdy stazovali, ze musia skoro rano vstavat do skoly a ked sa im to posunie o hodinu tak znova picuju.. co vlastne chcete? jaj uz viem.. nechodit do skoly a byt tupe jak trenky...
ja by som protestoval jak kokot proti tomu, teda keby sa ma to tyka, lebo chodit o 4tej zo skoly, co ti jebe, a to kedy sa ma stihnut "poskolske pivko" ? a potom bude fajnovy skok, ked budete musiet vstavat o 6tej do roboty/skoly dalej vas moze hned rovno jebnut
Že sa chceme opičiť po Američanoch? Nechceme, jednoducho to prichádza samo. Ako keď cez víkend chodievame do kolien, rozprávame sa cez Facebook a vždy sa zasmejeme na Scary Movie. To je tiež z Ameriky a nikto nám tento spôsob života nenútil. Jednoducho sa nám to tak páči.
Keby sa začínalo vyučovanie na Slovensku o 9.00, bolo by to podľa môjho názoru lepšie, hlavne pre deti, ktoré bývajú dlho hore
Jedna učiteľka nám o tom vravela, ale vraj je na každej škole, kedy si dajú začiatok vyučovania, takže na tej našej budeme začínať asi o 6:00 Keby je to tak, tak mi to moc nevyhovuje :/
čoooo? nič som o tom nepočula!.. ale ked až o 9 tak nech potom zredukujú počet hodín.. akože nemienim potom v noci chodiť domov.. ved napr teraz, ked máme 8 hodín tak pokým prídem domov je aj 17h! :/
neviem či to tak bude, ale ja som jednoznačne proti...mne je dlho do druhej alebo do tretej v škole sedieť...a nie ešte kebyže sa to posunulo...radšej si privstanem...nevyspatá by som bola tak či tak... a vôbec! neviem načo má niekto potrebu takéto debiliny riešiť, radšej nech sa starajú o vážnejšie veci, s ktorými nikto nepohne....
toto sú riadne kraviny... mňa sa to už síce netýkala, ale vždy, keď sme mohli, tak sme si prehadzovali hodiny na siedmu ráno, len aby sme nemuseli v škole zostávať dlho a radšej sme si privstali
to čo je za kokosina ? ešte som o tom nepočula ..a čoc aspon sa každý den vyspím lenže zase ...komu sa tam potom bude chcieť tvrdnúť do 18 ...kedže budem mať 8 alebio 9 hodín ,čo mať budem ,takže rozhodne nie ) radšej prídem do tej školy aj o 6 ráno ,len aby som skôr odtial vypadla a mala pre seba celé popoludnie ..shit s takými návrhmi
podla mna to najprv minister musi schvalit ci ? Stavim sa ze to vynysleli dobre ti psychsi kazde rano do skoly je drasticke pre mna!a ktomu mozog pripojit to ma zobuti len malo
@mark0 lenže pre tie decká čo chodia neskoro spať tak to je ich problém, načo sú do polnoci alebo neskôr na nete zavesený a potom ledva vstanú z postele? Nech idú spať a potom nebudu pičovať, že sa nevyspali.
a k tomu, neviem na jednej strane by som to privítala, ale predstava, že o tretej, či šťvrtej hodine poobede by som končila neznie tak lákavo. Radšej si ešte ten jeden rok privstanem o tú hodinu akoby som mala prísť domou (v zime) po zapadnutí svetla, keď už ani za svetla by sa mi učiť nechcelo. Radšej nech riešia v tej politike dôležitejšie veci ako nejaké chujoviny, ktoré tam riešia a aj tak to ide dolu vodou. Takže najprv nech sa zamyslia nad tým, či tie ich zákony a predpisi budú vyhovovať a potom nech niečo riešia. Buzeranti jedny. Vystrielala by som ich tam do jedneho!
viem počula a celkom to preferujem ale keď si zároveň uvedomím že asi budem dlhšie v škole tak že doriti komu sa chce póvede učiť ked tak to sami nechce
noradsje budem stavat o 6 a budem doma o pol 4 ako este boha abysom o 6 chodila domov ...a tam vtom meste kde mám skolu fakt super spoje... bozee oni vsetko menia! preco ja musim este studovat!.. vyjebane skolstvo cele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a vobec mi to nevyhovuje, ak by to tak bolo
Okrem toho, začiatok vyučovania si určuje každá škola vo svojom školskom poriadku, takže to nieje vec ministerstva, ale riaditeľa, a tej konkrétnej školy.
Mne na strednej začínala prvá hodina 7:45, inde a vo väčšine prípadov je to o 8:00, a meniť sa to určite nebude.
az by to tak bolo tak sa mozem rovno odstrelit picovina jak voda v kosi
Že sa chceme opičiť po Američanoch? Nechceme, jednoducho to prichádza samo. Ako keď cez víkend chodievame do kolien, rozprávame sa cez Facebook a vždy sa zasmejeme na Scary Movie. To je tiež z Ameriky a nikto nám tento spôsob života nenútil. Jednoducho sa nám to tak páči.
Keby sa začínalo vyučovanie na Slovensku o 9.00, bolo by to podľa môjho názoru lepšie, hlavne pre deti, ktoré bývajú dlho hore
a k tomu, neviem na jednej strane by som to privítala, ale predstava, že o tretej, či šťvrtej hodine poobede by som končila neznie tak lákavo. Radšej si ešte ten jeden rok privstanem o tú hodinu akoby som mala prísť domou (v zime) po zapadnutí svetla, keď už ani za svetla by sa mi učiť nechcelo. Radšej nech riešia v tej politike dôležitejšie veci ako nejaké chujoviny, ktoré tam riešia a aj tak to ide dolu vodou. Takže najprv nech sa zamyslia nad tým, či tie ich zákony a predpisi budú vyhovovať a potom nech niečo riešia. Buzeranti jedny. Vystrielala by som ich tam do jedneho!
A k tej politike... to vieš, je to druhý najlepší politický systém - prvý ešte nevymysleli