prosím vás, urobil sa mi taký vačok pod predným dolným zubom. na dotyk je ten vačok taký mäkký, a zub nad ním sa mi máálinko kýva a bolí keď hryziem niečo tvrdé...keď s tým nič nerobím tak to nebolí ani to necítim..ale na dotyk..jasne idem ku zubárovi ale
no pokial tam mas zapal tak ti ho bud prepichne a vycisti a da ti tam nejaku gebuzinu aby ti to preliecilo, alebo ti urobi resekciu zuba tzn. oreze ti koren zuba v dasne a tym padom mas mrtvy zuby, alebo je aj najhorsia alternativa a to je vytrhnutie zuba
Ja som to tiež mala a to asi rok. Je to dosť nepríjemné a aj trochu bolestivé. Zubárka mi vytrhla zub, potom sa to normálne vyliečilo a potom mi ostala taká blana podobná tej čo má každý vpredu pod dolnymi zubami
@highvoltage kolko vam trvalo stanovenie diagnozy pan primar? dufam, ze ste brali do uvahy aj moznu alergiu na.lieky
v kazuistike mi chyba informacia o aktualnom zdrav. stave zuba. diagnoza: umierajuci koren
terapia: Alpa 5x denne vyplachovat a peroralne 3xdenne 2 deci
Slečna doktorka,na stanovenie diagnózy som tu ja,kedže vy síce disponujete nejakými znalosťami,ale znalosti ktoré mam ja sú na oveľa vyššej úrovni!Chcel by som načrtnúť že príznak !kývanie zuba" nemôžete brať vážne,ľudia ktorí máju problémy so zubami si zvyknú namýšľať že predmetný zub sa im hýbe a podobne vo veľa prípadoch je to iba v ich hlave,pravdaže ak predmetne kývanie zuba vidí vizuálne a nie len pocitovo ,tak v tom prípade tento príznak môžeme brať do úvahy! Ja by som mal na slečnu otázku a to takú ako ten vačok vyzerá,ak je to iba nad jedným zubom tak slečna A vašu diagnózu by som možno bol schopný pripustiť,ale ak je to rozšírene nad viacerými zubami tak si myslím že je to úplne jasne! Musíte brať do úvahy všetko a to je aj stupeň bolesti,podla toho sa dá určiť! Ta bolesť je to čo tvoju diagnózu potápa!
@highvoltage si mal psychologiu ist studovat ! tu robis z nej simulantku ze si namysla ze sa jej kyve zub. chuda dievca, uz radsej svoju diagnozu ani nerozvadzala dalej ked si jej neveril toto je stomatologia, nie psychologia ! Co by mala mat nad viacerymi zubami?!? Neje osemdesiat rocna, nema paradentozu ! A co myslis, ze zubky nebolia, ze to od radosti sa chodi k zubarovi?!?
@highvoltage keby som ta nepoznala tak ti aj uverim... ale takto si to robis len horsie.. ano, dakujem ti, nikdy nezabudnem na ten den, ked som ta stretla, dovtedy som ani nevedela co alkohol je, teraz to uz viem- alkohol je skaza ludstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
v kazuistike mi chyba informacia o aktualnom zdrav. stave zuba. diagnoza: umierajuci koren
terapia: Alpa 5x denne vyplachovat a peroralne 3xdenne 2 deci
Slečna doktorka,na stanovenie diagnózy som tu ja,kedže vy síce disponujete nejakými znalosťami,ale znalosti ktoré mam ja sú na oveľa vyššej úrovni!Chcel by som načrtnúť že príznak !kývanie zuba" nemôžete brať vážne,ľudia ktorí máju problémy so zubami si zvyknú namýšľať že predmetný zub sa im hýbe a podobne vo veľa prípadoch je to iba v ich hlave,pravdaže ak predmetne kývanie zuba vidí vizuálne a nie len pocitovo ,tak v tom prípade tento príznak môžeme brať do úvahy! Ja by som mal na slečnu otázku a to takú ako ten vačok vyzerá,ak je to iba nad jedným zubom tak slečna A vašu diagnózu by som možno bol schopný pripustiť,ale ak je to rozšírene nad viacerými zubami tak si myslím že je to úplne jasne! Musíte brať do úvahy všetko a to je aj stupeň bolesti,podla toho sa dá určiť! Ta bolesť je to čo tvoju diagnózu potápa!
Užastný
Ty sa mas ked si stretla oodbornika ako som ja! Ty ked budes chora staci napisat a ani do lekara nemusis!
Pockaj par rokov!Nepijem od rozlucky na strednej a to je par rokov! Ved ty mas stastie ze si ma stretla!