By som povedala, že ako u koho. Keď nevie gramatiku a potom sa opraví, alebo povie že sorry neviem, tak sa cez to prenesiem...ale keď niekto naschvál píše deťy alebo mislíš sy že som blbí, tak hej
nevadí....ono totižto sú aj ľudia ktorí sa pravopis nenaučia a nie je to ich chyba (neviem teraz ako sa volá tá porucha)...a je to v konečnom dôsledku ich vec ako pôsobia
Jedným z mojich najväčších gramatických fau as bolo keď som v diktáte napísala
ŠKOLI
Nechápem ako sa to mohlo stať. A mala som 2 :/ Ale tak jasné, že sa mýlim častejšie a určite nepíšem bezchybne ale proste ide ma roztrhnúť keď niekto vyslovene nevie písať a mýli sa v každom druhom slove. To si s tým človekom potom už ani nepíšem, lebo na to sa fakt nedá pozerať.
dokáže ma to poriadne vytočiť......ale len keď je to fakt že to bije do očí, to vtedy nemôžem neopraviť ale že by som rýpala, to nie
ale dostalo ma, keď videla výsledky diktátu čo sme písali na výške.... 9 ľudí nespravilo toto je už kus divné keď 20roční ľudia nevedia gramatiku tak, že majú v krátkom jednoduchom diktáte viac ako 12 chýb....
Nje že bi my to vadylo ale bavý ma tye chibi opravovat ....ja väčšinou chyby opravujem keď sa hádam s niekým kto nepozná ani základnú gramatiku a napíše napr.:ti sy sprostá alebo pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
... to bol tiež len preklep?
Hej vadí mi to
(nie, že by som slovo vadiť nepoužívala, ale v takejto ankete si treba rypnúť
Ale nikdi bi som nepýsala takto.
ŠKOLI
Nechápem ako sa to mohlo stať. A mala som 2 :/ Ale tak jasné, že sa mýlim častejšie a určite nepíšem bezchybne ale proste ide ma roztrhnúť keď niekto vyslovene nevie písať a mýli sa v každom druhom slove. To si s tým človekom potom už ani nepíšem, lebo na to sa fakt nedá pozerať.
sa dotyčná osoba nie je schopná naučiť gramatiku (má to lekársky potvrdené)
je cudzinec
(ešte) nemá občiansky
to tolerujem
(caw, ako sa ty dari?) O_o
ale raz som tu zažila aj takú debatu kde dievča čo ju nevedelo absolútne mi naložilo za to že som použila "vadiť" to ma aj rozosmialo
celkovo ma to až tak netrápi, pokiaľ ten človek nezačne opravovať mňa, pritom to sám nevie
ale dostalo ma, keď videla výsledky diktátu čo sme písali na výške.... 9 ľudí nespravilo toto je už kus divné keď 20roční ľudia nevedia gramatiku tak, že majú v krátkom jednoduchom diktáte viac ako 12 chýb....
Moja mama videla Kamilu a že úplne namachlená a moja mama že "Kamilka aká si namalovaná" a Kamila že "To už tak bude bývať" (Rofl)