@amikadze no je to asi tak prirodne zariadene, muzi su vseobecne vyssi a ja tiez nechcem byt ta dominantna, keby som bola vyssia tak by som si tak urcite pripadala ale ja sa citim dobre ked som vysoka (ked mam napr. tazke boty) ale rovnako sa mi pacia aj vysoki chlapi.. ze mne by nevadilo byt aj vyssia keby partner bol este vyssi.. ale som uz raz mala a partner ma fajn vysku tak je to ok proste si nechcem pripadat vo vztahu ako ten chlap keby mam byt chlap, tak musim chodit so zenou
v zivote som nazivo videl jednu jedinu babu vyssiu ako mojich 199cm (s teniskami 2m), bolo to divne, inak aj taku okolo 195cm na podpatkoch basketbalistku, ale to bolo stale menej, ... a ze zeny letia na vysokych? nooo neviem, mne sa to nezda, actually im len proste staci ked je kus vyssi ... alebo zas ja mam smolu, ze som za hornou hranicou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
prečo by to vadilo tebe?
moj frajer je priblizne tak vysoky ako ja a vyhovuje mi to viac , ako keby bol o hlavu vyssi a to sa mi tiez pacia vysoki muzi hlavne 185+
Resp.co ma fyzicky vzrast spolocne s bezpecnostou?
mozno tomu nechapem prave preto,lebo nepotrebujem pocit bezpecia a viem sa postarat sama o seba