s jedným chalanom som sa tak nejak zoznámila pred rokmi...vraj som sa podobala na jeho bývalú...fakt "milé"...doteraz sa neviem rozhodnúť, či na základe ducha jeho bývalej existovalo aj naše celé kamarátstvo alebo či som v tom kamarátstve vystupovala sama za seba :/
jeden clovek mi tu na birdzi raz povedal, ze sa podobam na Matta Costu..a vtedy som sa i podobal..teraz uz velmi nie..ale nos mam vraj ako Adrien Brody
Keď som bola ešte blond a mala som dlhé vlasy, dvaja ľudia mi povedali, že vyzerám ako Avril Lavigne. Keď som mala krátke, niekoľkí ma prirovnali ku Kirsten Dunst. Odkedy mám čierne, nikto ma k nikomu neprirovnáva Ale neviem, vždy mi to bolo tak nejak jedno a akurát som sa zasmiala na tom, kde tú podobnosť akože vidia...
mne vadí ked ma porovnávajú z ostatnými, napríklad že neviem hrat futbal :´( ale ja nemožem za to, že som kiľavý :´(
a tiež mi vadí ked ma mama porovnáva známkami a duševným rozpoložením - som temný a bavia ma robit čudné veci, napríklad robím tzv. burtonové postavičky a to rozdavam kaamratom alebo píšem hororove poviedky :/ a to mi vadí a celkovo by už mali ľudia pochopiť že je každí iní a nie som papagáj čo musí vediet ot čo ostatní :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
áno, vadilo mi, keď ma 3x za deň zastavila nejaká babka že ako sa podobám na Šeherezádu. A vadilo mi, keď ma začali v škole volať Šehe
Tak som si prestala žehliť vlasy a dala som si ofinu . A ani nebolo treba. Aj seriál skončil.
A ešte ma pár ľudí prirovnávalo k Vanesse Hudgens kedysi dávno, teraz skôr ku kadejakým tureckým herečkám
ale nestáva sa mi to často
Ale veď Adrien Brody má nos, ktorý vidno len z profilu.
Ak tvoja fotka neskresľuje, tak to podľa mňa moc nesedí ...
Ale tak to je možno tým, že bežne takto porovnávaný nie som, ak by to bolo na dennom poriadku, možno by som to vnímal inak, človek nikdy nevie.
No ak ide o rozdiel v hrúbke nosu, tak práve tá fotka z profilu by mohla byť trochu zavádzajúca
53% na Toma Cruisa a 61% na Ashlee Simpson....tak si vyber
a vôbec mi to nevadí
a mama ma prirovnáva k ujovi (jej bratovi) - správaním sa podobáme
mne vadí ked ma porovnávajú z ostatnými, napríklad že neviem hrat futbal :´( ale ja nemožem za to, že som kiľavý :´(
a tiež mi vadí ked ma mama porovnáva známkami a duševným rozpoložením - som temný a bavia ma robit čudné veci, napríklad robím tzv. burtonové postavičky a to rozdavam kaamratom alebo píšem hororove poviedky :/ a to mi vadí a celkovo by už mali ľudia pochopiť že je každí iní a nie som papagáj čo musí vediet ot čo ostatní :/