Hmm... pokiaľ je to bracho, tak mi to nevadí Aspoň pri správach nie. Ale napríklad keď príde mama, tak to neznášam Minimalizujem všetky okná a tvárim sa, že surfujem po nete.
Mama mi to niekedy robí, ale viem, že to nemyslí zle. preto sa snažím nedurdiť, ale to neznamená, že tie okná neminimalizujem, najmä ak sú nekalého obsahu
áno... vôbec mi to nie je príjemné... a úplne najviac som neznášala, keď na gympli chodili učitelia po triede a spoza chrbta mi čučali do písomky... grrrr!
ano, profesor mi to zvykol robit na pisomke a potom poznamenat "teba musim nechat prepadnut, tak pekne pises, tvoje pisomky sa mi vzdy tak dobre opravuju"
Ovečky mi voľakedy nakúkajú, ale tie asi ťažko chápu, čo robím. Len keď si pozerám videá s ovečkami, začnú békať ako divé a šťuchať do mňa nosom. No, skvelé. Takže v ich prítomnosti nemôžem pozerať videá s ovečkami, ktoré tak obľubujem. Ale veď dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Neznášam to.
Zbožňujem, keď sa mi niekto jebe do toho, čo robím.
A vadí mi to strašne.
ale viacej nenávidím keď ja sedím a niekto stojí nado mnou
a ano vadi
podľa mňa je to jeden z najhorších druhov otravovania
Nie kvôli tomu, čo robím, z princípu.
a mám pokoj....filip