Akože nemusíš... Ale bolo by to určite lepšie, cvičenie je zdravé a osobne si myslím, že by si mala dať takých 60kg a bude to fajn. Aj ja potrebujem dať dole 5 kilo neboj sa
@subarnica presne tak .... Ono ti to nepocíta váhu iních orgánov .... Ja som činkoval , mám ťažké kosti , viac svalov a som takej priemernej postavy .... A vychádza mi vždy viac ako 28 bmi .. A pritom mam 15% tuku v tele
» www.smartbmicalculator.com/result.html?uni...
Si v zelenom, takže úplne vpoho. » www.smartbmicalculator.com/result.html?uni...
Stred pre tvoj vek je 59kg, takže keď dáš dole
pár kíl, bude to ešte lepšie - len najlepšie nejakou
normálnou cestou, viac chodenia pešo, nejesť
všetko, na čo máš chuť a kedykoľvek máš chuť.
A vôbec, kašli na pár kilo navyše, dôležité je aj
tak niečo úplne iné
1. BMI je pičovina.
2. Jasné, hovorte 15 ročnému človeku s úplne normálnou hmotnosťou že má schudnúť, určite to nie je super cesta k poruchám stravovania!
Pokiaľ si spokojná sama so sebou, tak je jedno aj keby máš 100kg . A pokial nie si, tak určite žiadne diéty, tie sa naozaj nevyplácajú. Namiesto diét sa hýb, prechádzky, šport,..
Nikdy sa neriaď váhou, skôr si meraj hlavné partie, podla ktorych vlastne aj zistis ci treba nieco robit. Vygoogli si take tie idealne miery pasu, bokov atd... ale ja by som ti skor poradkla
cvic! Nechudni ale makaj a posiluj, spevni sa ti telo a aj keby mas 60kg mas proste pevne telo a hlavne v takomto veku 15 by som vahu moc neriešila telo sa ešte mení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kašli na kilá, proste sa pozri do zrkadla a uvidíš..
Si v zelenom, takže úplne vpoho.
» www.smartbmicalculator.com/result.html?uni...
Stred pre tvoj vek je 59kg, takže keď dáš dole
pár kíl, bude to ešte lepšie - len najlepšie nejakou
normálnou cestou, viac chodenia pešo, nejesť
všetko, na čo máš chuť a kedykoľvek máš chuť.
A vôbec, kašli na pár kilo navyše, dôležité je aj
tak niečo úplne iné
2. Jasné, hovorte 15 ročnému človeku s úplne normálnou hmotnosťou že má schudnúť, určite to nie je super cesta k poruchám stravovania!
cvic! Nechudni ale makaj a posiluj, spevni sa ti telo a aj keby mas 60kg mas proste pevne telo a hlavne v takomto veku 15 by som vahu moc neriešila telo sa ešte mení.