Dnes je 134-té výročie patentovania telefónu Alexandrom Grahamom Bellom!
Oslavuje radšej telefón a zavolajte niekomu s kým ste dlho nehovorili!
A beriem tento deň tak, že kto chce, nech oslavuje, kto nechce, nech neoslavuje, ale pekne poprosím, nech o tom stále všetci nehovoria, nepíšu statusy, nepíšu blogy, nezakladajú diskusie a ankety.
ako by sme ho mali sláviť ? tým že milujúcej osobe povieme "milujem ťa/ ľúbim ťa" a komu nestačia slova tak kupovať si niečo ? šak to možeme robiť deň čo deň .. je to úbohé keď si niekto spomenie na svoju "lásku" len na valentína
bol som doma.. potom som zosrotoval v jednom podniku cokoladu so svojou drahou.. ucili sme sa chvilku do skoly...vyslopal som kofolu..ona caj.. vysli sme von ze sa poprechadzame okolo jazera... no bola kosa jak v himalajoch.. tak som vzal nohy na plecia a utiekol autobusom domov...
ja som ho strávil totálne romanticky...od rána som bol za PC a strihal som videoblog, potom som sa bol najesť, znova som šiel strihať videoblog, potom som ho dokončil, potom som hral na klavíri, rozprával som sa s bratom a teraz som tu na Birdzi a čakám kedy tento deň skončí, aby mohol prísť nejaký ešte nudnejší...celkom romantické, však?
obycajny den. ak lubim, lubim ho po cely rok, dokazujem mu svoju lasku cely rok roznymi vecami a nie len jeden den v roku nejakou vecerou a bylinou (rozumej ruzou etc). o com je ked sa par cely rok hada a potom na valentina sa na seba lepia, den nato opat hadka? to je o hovne.
ja som chcela aspon aby napísal........nič.............. ......ale mi spolu nechodíme takže chápem... prečo by mal písat?? to len moja hlava musí pochopit už konečne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Dnes je 134-té výročie patentovania telefónu Alexandrom Grahamom Bellom!
Oslavuje radšej telefón a zavolajte niekomu s kým ste dlho nehovorili!
A beriem tento deň tak, že kto chce, nech oslavuje, kto nechce, nech neoslavuje, ale pekne poprosím, nech o tom stále všetci nehovoria, nepíšu statusy, nepíšu blogy, nezakladajú diskusie a ankety.
pred presne neviemkoľkými rokmi sa Ľudko Štúr a spol. rozhodli uzákoniť spisovnú slovenčinu. To treba oslavovať
Takže tak