Prosím dievčatá, poraďte mi nejaký dobrý darček alebo niečo iné aby som priateľku na Valentína veľmo potešil Niečo čo vás najviac potešilo od priateľa.
nie som síce žena ale ja dám priateľke zo standy putá a potom daku čokoládu alebo bonboniéru (s ktorou sa rozdelí ) a kvet napr. ružu poviem je ako si ju cením... a potom pôjdeme na sushi ako že večeru
valentín je pičovina
oveľa radšej dostanem plyšáka v deň kedy to vôbec nečakám, šperk vtedy keď nájde niečo pekné, čo bude chcieť aby som mala, a čokoládu vôbec lebo sa z nej priberá. proste, darčeky sú pekné keď sú spontánne a nie že tu máš kyticu lebo je valentín/máš narodeniny/meniny/akákoľvek iná blbosť.
@qwedsayxc ja ako tanečníčka zvyknem robiť tanečné prekvapenia nemateriálne a pritom na to treba vynaložiť čas. rovnako by mohla byť napr. báseň, pieseň, nejaký výlet, čo treba naplánovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
oveľa radšej dostanem plyšáka v deň kedy to vôbec nečakám, šperk vtedy keď nájde niečo pekné, čo bude chcieť aby som mala, a čokoládu vôbec lebo sa z nej priberá. proste, darčeky sú pekné keď sú spontánne a nie že tu máš kyticu lebo je valentín/máš narodeniny/meniny/akákoľvek iná blbosť.