Akého ste mali Valntína ? Ja som pre svojho partnera prichystala "seba" v podobe dosť sexy šiat pančušiek a podobne a vyzerá to tak, že sa z toho tešil viac ako keby som mu dala čokoládku alebo vankúšik v tvare srdca
@foxylady Len ma zaujíma ako ho trávili iný ľudia. Je na tom niečo zlé ? Nemyslím si. Ja viem že to je komerčný sviatok a bla bla bla ... Tiež ho neslavým, toto bolo len taký doplnok ku vzťahu. A ak sa niekomu nepáči, nemusí to čítať.
spravili sme si po práci výlet do Bojníc, kde sme sa pred 4 rokmi zasnúbili .. prechádzali sa bolo to spontánne a spravili si valentínske raňajky a zvyšok dňa si užívali jeden druhého darčeky si dávame vždy takže valentín je len ďalší deň, kedy sme radi spolu
papali sme super jedla a boli sme spolu proste cely den a vselikde sme boli a bol to najnadhernejsi den za poslednu dlhu dobu (aj ked vsetky dni kedy sme cely den spolu a nic nemusime su skoro rovnako nadherne no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov