Ahojte lidičky, blíži sa Valentín a aj keď sama viem, žr láska sa nedá vyjdariť darčekmi, peniazmi a možno ničím hmotný, ba dokoca aj slová sú častokrát klamlivé a zavádzajú. No napriek tomuto by som chcela svojmu priateľovi podarovať nejaký valentinský d
istym obmedzencom zrejme nedoslo ze pinta otazky je uplne niekde inde ok takze ja by som odporucal nieco co mu ozaj spravi radost napriklad model lietadla alebo niakeho auta alebo proste nieco chlapske chapes urcite mu nekupuj bonbonieru ani plysaka to by podla tradicie on mal kupit tebe
Ja som svojmu priatelovi kupila solnu lampu na cajove sviecky. Velmi sa mu to paci a chce to, nuz som happy, ze bude happy Pozdava sa mu na nej, ze neutralizuje zle ionove vyzarovanie, televizora, telefonu, ale hlavne pocitaca, kedze je IT-ckar. Okrem toho to blahodarne vplyva aj na zdravie alergikov, co je tiez dalsia vyhra, kedze ma sennu nadchu
No keby bola pravda, že tie sviatky neznášam, proste mám k ním lenneutrálny postoj. Som rada, že je niečo také, kedy si ľudia trošku viac spomenú na toho, koho ľúbia alebo úúúdajne ľúbia. Chcela by som ho niečom potšiť a ni vyznať mu tým lásku.
Pýtaš sa čo by potešilo chlapskú dušu. No keďže ide o Valentína malo by to byť čokoľvek z lásky. Čokoľvek čo symbolizuje lásku. Načo si lámať hlavu nad darčekom, veď keď ťa ľúbi tak ho poteší akákoľvek maličkosť od teba. Či nie?
No to je pravda, len problém je v tom, že ja nerada dávam nevyužité darčeky a plyšáky a on je zasa ten typ, že nemá rád nepraktické veci a nie všetko sa mu páči.
Ja ten sviatok neuznávam a priateľ ma ide pomaly zastreliť, keď to vyšlo prvýkrát z mojíchj úst jeho reakcia bola srandovná taký šok dostal... On je presne typ čo rád kupuje darčeky a obdarúva a sleduje dátumy a sviatky, pomaly viac ako ja.
Sabica - tak u nas je to naopak... Teda, neuznavam ten sviatok nejako extra, ale... Ja som mala to stastie, ze sa mi ho podarilo zastavit skor, ako si tu solnu lampu kupil sam
No chodí na stavebnú fakultu do tretieho ročníka, takže ak by ti napadl niečo okolo toho, niečo také možno trošku vtipné, on má v podstate rád všetko a zároveň nič, je to ťažké, lebo ako som na začiatku spomenula, je to náročné z toho dôvodu, že je to praktický človek, nemá rád zbytočnosti a nevie sa celkom tešiť z maličkosi. No ale napr. rád lyžuje, rád papá niečo fajné, je rád celé dni so mnou.
Budem sa opakovat, lebo tu uz raz jedna taka diskusia bola len si si to asi necitala tak ti to skopirujem (inak...aj moj studuje na Stavebnej na TUKE, neviem na akej VS tvoj
"Ja som mojmu kupila strieborny prsten, narcis v kvetinaci (pretoze on je taky mensi narcis, stale zrkadlo a tak ...tak je na nom napisane "pre mojho narciska") a este ak pojdes do nejakeho obchodu, kde predavaju pohladnice vsimni si jednu "VALENTINSKE KUPONY" - je to taka kuponova knizka kde je kupon na dlhy bozk, k. na romanticku veceru vo dvojici, k. na ranajky do postele, k. na masaz, k. na zabavu podla tvojej chuti, nakupny kupon, vyletny kupon, volny kupon (sem dopise ON co by rad..... Ja vzdy kupujem haluze, ale jeho to potesi, lebo on je take detatko "
Kružidlo so srdcom, s tvojou fotkou, alebo pravítko a tak... Alebo mu niečo uvar, čo má rád...Alebo, veď už má jeden Valentínsky darček, Teba (keď je rád celé dni s Tebou)
No ja som to kúpila v Tescu na Hlavnej na treťom poschodí, kde majú rôzne pohľadnice, ale videla som to už aj v iných obchodoch...jednoducho majú to všade, kde pohľadnice predávajú
A hej...jasné, že študuje stavbárinu v KE chúďatko skúšky mu končia až deň pred Valentínom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Takze tak
No keby bola pravda, že tie sviatky neznášam, proste mám k ním lenneutrálny postoj. Som rada, že je niečo také, kedy si ľudia trošku viac spomenú na toho, koho ľúbia alebo úúúdajne ľúbia. Chcela by som ho niečom potšiť a ni vyznať mu tým lásku.
No to je pravda, len problém je v tom, že ja nerada dávam nevyužité darčeky a plyšáky a on je zasa ten typ, že nemá rád nepraktické veci a nie všetko sa mu páči.
Nenapadá ti niečo konkrétne?
Ale prosím ťa, to potom nie je daršek a prekvapenie! Nemyslíš?
"Ja som mojmu kupila strieborny prsten, narcis v kvetinaci (pretoze on je taky mensi narcis, stale zrkadlo a tak ...tak je na nom napisane "pre mojho narciska") a este ak pojdes do nejakeho obchodu, kde predavaju pohladnice vsimni si jednu "VALENTINSKE KUPONY" - je to taka kuponova knizka kde je kupon na dlhy bozk, k. na romanticku veceru vo dvojici, k. na ranajky do postele, k. na masaz, k. na zabavu podla tvojej chuti, nakupny kupon, vyletny kupon, volny kupon (sem dopise ON co by rad..... Ja vzdy kupujem haluze, ale jeho to potesi, lebo on je take detatko "
No môj je v KE, zrejme aj tvoj:oD. Inak, kde majú tie kupóny, v ktorom obchode???
Aj ten môj je také deťátko, ale zasa náročné deťátko.
A hej...jasné, že študuje stavbárinu v KE chúďatko skúšky mu končia až deň pred Valentínom