Môj prvý mesiac bola Lysithea, potom som objavil aj ostatné mesiace Jupitera a ked ich bolo viac než dosť, povedal som si, že jeden vezmem, aby Jupiter nespyšnel. Lenže nevedel som čo s nim, ved načo je človeku mesiac, tak som ho venoval kapele Pink Floyd, a oni z neho urobili album Dark Side of the Moon. Dúfal som,že budú aj nejaké tantiémy, ale David Gilmour bol už vtedy riadna sviňa.
Viac už prezrádzať nebudem, prečítajte si to v mojej novej knihe spomienky Abea Simpsona.
prvý týždeň inkubátor, lebo som sa sem nepredrala prirodzeným spôsobom, ale vytiahli ma (cisarák) a bolo to 13 dní skôr, kojená som bola cca 8 mesiacov, od 6 mesiacov kravské tým naši využili nevedomky imunologické okno, sunar žiadny, plienky boli klasika, žiadne pampersky- nie ako biomatky, ale tradícia a na pokyn moc nábožnej babky som do krstu nevyliezla von z domáceho sterilného prostredia a keď naši už šli so mnou na ten krst osral mi perinku vtáčik, pre šťastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Viac už prezrádzať nebudem, prečítajte si to v mojej novej knihe spomienky Abea Simpsona.