ked som mal 14-15 rokov tak mi ludia hovorili ze sa podobam na toho Billyho ci ako sa to volal, ten spevak s Tokio Hotel ked mal tolko rokov co ja vtedy... hm a nevedel som ci to mam brat ako kompliment alebo ako urazku ked ze ten mlady spevak neskor vyzeral ako bukvica :ehm:
furt mi ludia vravia že sa im na kohosi podobám .D a z konkretnych osob kt. si pamatam, viem kto to je a vidim aj trocha podobnosti, je nanešťastie barbarka haščáková .D
a hned videjkom sa od*rezentujem .D
niekoľko ľudí nezávisle na seba mi povedalo, že sa neskutočne podobám na Jessicu Albu ... poteší, aj keď podľa mňa tam síce je istá podoba, ale nie až taká veľká
Noo ja som videl môjho dcojnika ale takého ze straaasne daco tototne vlasy ešte aj uces, tvar, výška, styk oblecenia, farba oci i odtieň kože, postva proste az som sa zlakol keď som toho chlapca videl :o
nie ...teda ľudia čo vidia len moje fotky niekedy napíšu že sa na niekoho podobám, ale väčšina tých čo ma vidí aj v reálnom živote nevie povedať nikoho komu by som sa nejak výrazne podobala
vravia mi to neustale, poslednu dobu to utichlo nastastie, ale ked som mal kratsie vlasy tak som sa dost podobal na Jima Morrisona z the Doors, fotku hadzat nebudem
už veľmi veľa ľudí mi povedalo, že sa im podobám na Sabinu Křovákovú .. ani som len netušila kto to je.. ale keď už aj vlakvedúci za mnou prišiel s prosbou o autogram v mene rušňovodiča .. vyhľadala som si ju na internete a nechápem.. ja tam až takú neskutočnú podobu nevidím
mne veľa ľudí v poslednej dobe hovorí že sa podobám na Nelu Pociskovú dokonca aj dvaja taký malý chalani sa ma raz pýtali či nehrám v Búrlivom víne (či v ktorom serialy to hrá)
@zusss som na jednej fotke raz niekoho pripomenula
inak sa nikomu nepodobám na nikoho
kedysi, keď som bola ešte značne jeblá som chcela vyzerať ako Tim Burton čo sa mi kreáciami na hlave do značnej miery darilo CHVALABOHU že sa som objeblovatela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ked som bola blond vraj
teraz mi par ludi povedalo ze sa podobam na tarju turunen celkom orzdiel medzi nimi
a hned videjkom sa od*rezentujem .D
raz mi niekto napisal pod fotku ze jennifer love hewitt a ked mam celenku tak mi povedali v skole ze vyzeram ako snehulienka
no a ja si myslim, ze vyzeram dost svojsky, nepoznam nikoho s ksichtom ako ja
aj mne sa zdá že máme podobné črty tváre
Ked som bola decko tak mi to kazdy vravel
vraj...bola by som veľmi rada, keby áno
ale inak poznám viac dievčat, s ktorými sa podobáme, ale žiadne celebrity to nie sú
uplne najväčší kompliment aký mi mohli spolužiačky dať ^_^
Ze vraj moj dvojnik:
Par krat mi niekto povedal ze na Mirandu Kerr a myslim ze raz na snehulienku 8)
..čo ma šokovalo
a ešte že vraj na taylor swift
najnovšie to je Štúr
inak sa nikomu nepodobám na nikoho
kedysi, keď som bola ešte značne jeblá som chcela vyzerať ako Tim Burton čo sa mi kreáciami na hlave do značnej miery darilo CHVALABOHU že sa som objeblovatela.
@44 no preco by nie
wrrr