Už tri mesiace pracujem (tento rok som zmaturoval) a vôbec nemám čas na cvičenie. V robote som až 12 hodín a keď prídem domov, tak som unavený a skoro nič nestíham. Iba sa najem, osprchujem a idem spať. Na cvičenie nie je čas. Aký je váš denný harmonogram
Robím od 8:00-16:30 ..okolo 17:15 dôjdem domov hodím si rýchlo predtreningovku lebo som tiež unavený jak ty po práci a idem cvicit je asi 18:00 a o 22:00 idem spat...ale veď si naplanuj cvičenie ťažkých partii na dni voľna a cez prácu tam hod len nejaké ramena,bicaky,brucho
Robím 8 hodín a po práci v pohode idem a zacvičim si. Ono závisí asi aj ako intenzívne cvičis. Bývam unavená po práci, ale cvičenie má prave nabije energiou, lebo presedenom celom dni nie je unavené telo ale hlava. Len si to človek neuvedomuje.
@dollish lenze nie každy ma sedavú prácu,ja urobím denne v robote 10-13 km chodzou a potom ešte idem cvicit .A typek ked robi 12ky predpokladam tiez je na nohách. Akože ked sa chce všetko sa dá,život je otázkou priorit nič viac.
Ked robís 12ky predpokladam máš 2-3 dni volno,tak proste ak máš 3 na tie volné dni si daj treningy a ak máš 2 tak na tie dva tazke a na jeden pracovny den lahky (ako som pisal v prvom svojom prispevku). 3x do tyzdna ti uplne postací chodit a budeš v pohode napredovat pri dobrej strave
Ja som na tom podobne, ale som rad ze mám dobru pracu a neriesim somariny, co som musel resit donedávna. Kvalitativne sa mi zmenil život. No co ti poviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ked robís 12ky predpokladam máš 2-3 dni volno,tak proste ak máš 3 na tie volné dni si daj treningy a ak máš 2 tak na tie dva tazke a na jeden pracovny den lahky (ako som pisal v prvom svojom prispevku). 3x do tyzdna ti uplne postací chodit a budeš v pohode napredovat pri dobrej strave